.
Κατηγορία Moto Guzzi
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 13:11

Moto Guzzi V9 Bobber Sport 2019

Επίσημη παρουσίαση στο Moto Guzzi Open House 2018

Στην εκδήλωση Moto Guzzi Open House 2018, δίπλα στο Moto Guzzi V85, η φίρμα του Mandello θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση του V9 Bobber που ακούει στο όνομα V9 Bobber Sport.

moto guzzi open house 2018 preview 3

Το Moto Guzzi Open House είναι η ετήσια γιορτή της ιταλικής εταιρείας, η οποία για φέτος θα λάβει χώρα στο χώρο του εργοστασίου, στη via Parodi 57, στο Mandello del Lario, στις 7-9 Σεπτεμβρίου 2018.

Η γιορτή των Guzzisti ξεκινάει στις 3μμ. Στις 7 Σεπτεμβρίου με το άνοιγμα του μαγαζιού του εργοστασίου και με την έναρξη των οργανωμένων περιηγήσεων στο μουσείο της Moto Guzzi, με τα 150 εκθέματα από την ιστορία της μπράντας.

moto guzzi v85tt mcs 1

Εκεί θα υπάρχει και η νέα γκάμα της Moto Guzzi, με 2 νέες προσθήκες για το 2019: To V85 TT και το V9 Bobber Sport.

Για το V85 έχουμε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, όμως το V9 Bobber Sport πρώτη φορά το βλέπουμε. Από ότι καταλαβαίνουμε από την teaser φωτογραφία -καθώς δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες- πρόκειται για μια έκδοση του V9 Bobber με έξτρα αξεσουάρ. 

moto guzzi open house 2018 preview 1

Αυτά που ξεχωρίσαμε στη φωτογραφία είναι η μασκούλα πάνω από τον προβολέα, η διχρωμία πορτοκαλί-μαύρο της μοτοσυκλέτας, οι φυσούνες στο πιρούνι και τα πίσω piggy-back αμορτισέρ της Ohlins, και η νέα σέλα -μπορεί να είναι και μονόσελο. 

Η γιορτή της Guzzi θα συνεχιστεί το Σάββατο με περιηγήσεις στη γραμμή παραγωγής και στην αεροσήραγγα δοκιμών. Στον χώρο της τελευταίας θα βρίσκεται και το νέο V85 TT, η πρώτη Adventure (Classic Enduro την αποκαλεί η φίρμα) μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού της Guzzi.

moto guzzi open house 2018 preview 2

Στη συνέχεια, το Open House θα έχει talk show με βελτιωτές Moto Guzzi, ενώ θα έχουμε και Street Food αλλά και Test-Rides στη νέα γκάμα της εταιρείας, δίπλα στα ατμοσφαιρικά τοπία της λίμνης Como.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 13:12

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon