.
Κατηγορία Moto Guzzi
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 11:02

Moto Guzzi V85TT – Χρώματα και πρώτες εντυπώσεις

Το οδήγησαν στην Ιταλία, εν όψει της επίσημης παρουσίασης του

Πριν λίγες ημέρες γράφαμε περί της επικείμενης επίσημης παρουσίασης του V85 της Moto Guzzi, στην εκδήλωση Open House που θα λάβει χώρα στην φυσική έδρα της εταιρείας, στο Mandello del Lario (7-9 Σεπτεμβρίου). 

Οι συνάδελφοι από το ιταλικό περιοδικό Motocilismo όμως, είχαν το προνόμιο να οδηγήσουν την μοτοσυκλέτα πριν την παρουσίαση της και να διαθέσουν στην δημοσιότητα τις πρώτες εντυπώσεις τους καθώς και μερικές φωτογραφίες.

moto guzzi v85tt mcs 17

Πρώτα απ΄ όλα, η ονομασία της μοτοσυκλέτα είναι V85TT. Σχεδιαστικά, πολύ λίγα πράγματα πρέπει να έχουν αλλάξει σε σχέση με το V85 Concept που αποκαλύφθηκε στην EICMA πριν από ένα χρόνο. Το τελικό της εξάτμισης που είναι πιο ογκώδες στο μοντέλο παραγωγής, είναι η πιο “χτυπητή” διαφορά.

moto guzzi v85tt mcs 16

Η μοτοσυκλέτα θα διατίθεται σε τρεις πανέμορφους χρωματισμούς, λευκό / κίτρινο, μπλε (ελεκτρίκ) και πράσινο (λαδί), με κοινό σημείο σε κάθε περίπτωση, τις βαμμένες σε κόκκινο χρώμα σωληνώσεις του πλαισίου και του υποπλαισίου.


moto guzzi v85tt mcs 15
Στα των εντυπώσεων τώρα, οι Ιταλοί συνάδελφοι κάνουν λόγο για μια πολύ άνετη μοτοσυκλέτα, με καλή προστασία από τον αέρα και απροβλημάτιστη εργονομία. Η αίσθηση της είναι ουδέτερη, με το μεγάλο τιμόνι να διευκολύνει τους χειρισμούς, ενώ αυτό που κυριαρχεί είναι η σταθερότητα της στον δρόμο.

Για το πιρούνι γράφτηκαν αρκετά καλά λόγια, εκθειάζοντας την λειτουργία του, ενώ τα φρένα επέδειξα απροβλημάτιστη λειτουργία. Σε ότι αφορά στον κινητήρα, αυτός αποδείχτηκε – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των Ιταλών δημοσιογράφων- πολύ ελαστικός, με ωραία κατανομή δύναμης από τις 4.000 σ.α.λ. και πάνω, μέχρι το όριο περιστροφής του.

moto guzzi v85tt mcs 10

Κιβώτιο και μετάδοση λέγεται ότι έχουν κάνει βήματα εμπρός σε ότι αφορά στην ποιότητα της λειτουργίας τους. Αν κάτι ενόχλησε τους Ιταλούς, αυτό ήταν ο παραγόμενος ήχος από το μεγάλο είναι η αλήθεια, τελικό της εξάτμισης, τον οποίο βρήκαν πολύ ήσυχο.

Τέλος ανέφερε την τιμή της μοτοσυκλέτας στην Ιταλία, η οποία θα είναι γύρω στα 11.500 ευρώ, με τη διάθεση στην γειτονική χώρα να ξεκινά τον Φεβρουάριο. 

Πηγή: Motociclismo 

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 11:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Moto Guzzi – Αποκαλυπτήρια για το V85 Moto Guzzi V9 Bobber Sport 2019 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon