Κατηγορία Zontes
Δευτέρα, 07 Απριλίου 2025 09:22

Zontes K368 2025 – Νέο GT scooter στην σειρά, αυτή είναι η τιμή του

Εμφανίστηκε στην ελληνική ιστοσελίδα, το νέο μοντέλο scooter της μάρκας που συζητιέται περισσότερο από ποτέ στα χρόνια της παρουσίας της στην Ελλάδα – Τι προσφέρει, πόσο κοστίζει.

Η Γκοργκόλης Α.Ε., αντιπροσωπεία της Zontes στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το νέο K368 2025. Πλέον το μεγαλύτερο μοντέλο στην γκάμα της μάρκας, με το νέο μοτέρ των 368 κυβικών και των 39 ίππων, το νέο K368 είναι το «ξαδερφάκι» του G368, αλλά σε GT άποψη μεγάλου μεγέθους και ανάλογης άνεσης.

Ο κινητήρας, όπως ήδη αναφέρθηκε, αποδίδει 39 ίππους και προβλέπει 2 χαρτογραφήσεις λειτουργίας – ECO και Sport. To ρεζερβουάρ έχει όγκο 17 λίτρων για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία, ενώ επίσης προβλέπεται και Traction Control.

Στο κομμάτι του εξοπλισμού είναι που θα γίνει η περισσότερη συζήτηση και πάλι, καθώς το νέο K368 φέρει μεταξύ άλλων: Ρυθμιζόμενη ζελατίνα με ηλεκτρικό μηχανισμό, μεγάλος χώρος κάτω από την σέλα για δύο κράνη, φωτισμός LED με φωτιζόμενους διακόπτες και TFT οθόνη 6,75 ιντσών, συνδεσιμότητα με κινητό και Bluetooth headset και παραλληλισμό με την ειδική εφαρμογή Zontes App, σύστημα απεικόνισης πίεσης ελαστικών, κάμερες καταγραφής εμπρός και πίσω, ασύρματο κλειδί κ.ά.

Με 2.195 χιλιοστά μήκος και ύψος σέλας 770 χιλιοστών, το μοντέλο ανήκει προφανώς στα «μεγαλύτερα» της ανάλογης κατηγορίας με στόχο την παροχή της αναμενόμενης άνεσης, ενώ το βάρος του ανακοινώνεται στα 193 κιλά με όλα τα υγρά. Την πέδηση αναλαμβάνουν ένας δίσκος σε κάθε τροχό, ενώ η ανάρτηση είναι απλή ως προς την προσέγγιση, με τηλεσκοπικό πιρούνι και δύο αμορτισέρ, εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Η τιμή του μοντέλου ανακοινώθηκε στα 5.495 ευρώ, ενώ περισσότερα μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ.

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Απριλίου 2025 09:59
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon