.
Κατηγορία Zontes
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 14:37

EICMA 2023 – Zontes 500T

Μεγαλώνει η οικογένεια των Adventure μοτοσυκλετών της Zontes, με το νέο 500T.

Η νέα Adventure μοτοσυκλέτα της Zontes, βασίζεται πολύ στην υπάρχουσα και πολύ επιτυχημένη στην χώρα μας, 350T2, αλλά αποτελεί το επόμενο σκαλοπάτι μηχανολογικά. Και αυτό, διότι φέρει νέο μονοκύλινδριο κινητήρα, ο οποίος φτάνει τα 498 κ.εκ. και μπορεί να αποδώσει μέχρι 51 ίππους, στην αρχική του μορφή. Για την Ευρώπη, αναμένεται να περιοριστεί στους 47,6 ίππους, ώστε να χωρέσει κάτω από την «ομπρέλα» του διπλώματος A2.

Το νέο Zontes 500T θα φέρει τροχούς με ακτίνες, 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ αναμένεται να φέρει και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, όπως όλες οι μοτοσυκλέτες Zontes μέχρι τώρα. Θα μπει «σφήνα» στην κατηγορία των Adventure 500 κυβικών, ανταγωνιζόμενο μεταξύ άλλων, και το νέο Honda NX500. Περιμένουμε περαιτέρω ενημερώσεις, όσον αφορά την διάθεση του στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 14:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon