.
Κατηγορία Zontes
Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 17:04

Zontes 350GK – Περιγραφικό βίντεο με εντυπωσιακές λεπτομέρειες

Ένα walkaround βίντεο από την Κίνα μας προσφέρει κοντινές ματιές σε μια νέα μοτοσυκλέτα από τη Zontes.

Παρουσιάστηκε επίσημα στην EICMA 2021 σε δύο εκδόσεις κυβισμού, 125 και 350. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες και το οποίο θα βρείτε λίγο πιο κάτω, ο youtuber επισκέπτεται κατάστημα της Zontes στην Κίνα για μια οπτική περιήγηση γύρω από τη νέα μοτοσυκλέτα και περιγραφή του εξοπλισμού της.

Αν μη τι άλλο, το βίντεο αυτό αποκαλύπτει μερικές νοστιμότατες και γοητευτικές πτυχές του 350GK που δεν γνωρίζαμε, όπως τις ικανότητες συνδεσιμότητας της οθόνης του, υπέροχες λεπτομέρειες από τον εξοπλισμό του, καθώς και όλα τα διαθέσιμα χρώματα.

Απολαύστε το στη συνέχεια, με αγγλικούς υπότιτλους ευτυχώς, μιας και τα κινέζικα δεν είναι και το δυνατό μας σημείο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 17:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon