.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 15:56

Yamaha MT-10 SP 2017 - Επίσημη παρουσίαση στην Intermot

 

Ηλεκτρονικές αναρτήσεις Ohlins, TFT όργανα, κ.α.

 

Με το νέο MT-10 SP 2017, η Yamaha μεταφέρει κορυφαία τεχνολογία από την YZF-R1M στην κατηγορία Hyper Naked. Ηλεκτρονική αγωνιστική ανάρτηση (ERS) της Öhlins, όργανα με τεχνολογία TFT (Thin Film Transistor), και ένα αποκλειστικό χρώμα για την κορυφαία Streetfighter της σειράς MT.

2017 YAM MT10DX EU BWM2 DET 010

Η ηλεκτρονική ανάρτηση της MT-10 SP ελέγχεται από μια Μονάδα ελέγχου ανάρτησης (SCU), η οποία αναλύει δεδομένα από μια σειρά αισθητήρων που παρακολουθούν τις συνθήκες οδήγησης. Η SCU υπολογίζει τις βέλτιστες ρυθμίσεις συμπίεσης και απόσβεσης επαναφοράς για τις ισχύουσες συνθήκες και τα βηματικά μοτέρ του συστήματος προσαρμόζουν ακαριαία το σύστημα, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόδοση της ανάρτησης.

2017 YAM MT10DX EU BWM2 ACT 005

Καθώς παρακολουθεί συνεχώς τις συνθήκες και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ενώ η μοτοσυκλέτα κινείται, η ERS παρέχει στον αναβάτη πρόσβαση στην πιο τεχνολογικά προηγμένη ηλεκτρονική ανάρτηση που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε μοτοσυκλέτα Hyper Naked!

2017 YAM MT10DX EU BWM2 DET 004

Η νέα ναυαρχίδα στην κατηγορία των μοτοσυκλετών Hyper Naked είναι εξοπλισμένη με όργανα τεχνολογίας TFT (Thin Film Transistor). Η έγχρωμη οθόνη παρέχει ενδείξεις με εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια - και ο αναβάτης μπορεί να επιλέγει την εμφάνιση των ενδείξεων σε σκούρο ή ανοιχτόχρωμο φόντο ανάλογα με το αν οδηγεί ημέρα ή νύχτα.

2017 YAM MT10DX EU BWM2 STA 005

Τέλος, για να τονιστεί η μοναδικότητά της μοτοσυκλέτας, το MT-10 SP διαθέτει φινίρισμα με χρωματικό συνδυασμό Silver Blu Carbon εμπνευσμένο από το YZF-R1M. Περιλαμβάνει μπλε τροχούς, μαύρο μπροστινό φτερό, χρυσαφί πιρούνι και ασημί πάνελ.

2017 YAM MT10DX EU BWM2 STU 002 03

Βασικά χαρακτηριστικά της νέας MT-10 SP

  • Ηλεκτρονική αγωνιστική ανάρτηση (ERS) Öhlins
  • Πίνακας οργάνων με πλήρη απόδοση χρωμάτων και τεχνολογία TFT (Thin Film Transistor)
  • Αποκλειστικός χρωματικός συνδυασμός εμπνευσμένος από το YZF-R1M
  • Σύστημα γρήγορης αλλαγής ταχυτήτων (QSS)
  • Τετρακύλινδρος κινητήρας με τεχνολογία crossplane και διάταξη εν σειρά
  • Τεχνολογία ηλεκτρονικού ελέγχου, όπως τα TCS και D-Mode
  • Μονόδρομος συμπλέκτης (slipper) με υποβοήθηση (A&S)
  • Ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου Deltabox με κοντό μεταξόνιο

Χρώμα: Silver Blu Carbon

Διαθεσιμότητα: Φεβρουάριος 2017

Φωτογραφίες

Βίντεο

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 19:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon