.
Κατηγορία Yamaha
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 23:38

Yamaha XSR 700 "Faster Sons" 2016

 

Φόρος τιμής στο XS650 

 

H Yamaha παρουσίασε το νέο XSR 700, το οποίο βασίζεται πάνω σε μία νέα φιλοσοφία με την ονομασία "Faster Sons". Αφορά στον σεβασμό ως προς τις μοτοσυκλέτες που κατασκευάστηκαν στο παρελθόν, συνδυασμένα με τα τεχνολογικά σημάδια του παρόντος, αλλά και του μέλλοντος.

Πρόκειται για μοτοσυκλέτες που συνδυάζουν την μοντέρνα τεχνολογία, με ένα όνομα που συναντήσαμε στο παρελθόν - το XS.
Σε συνεργασία με την εταιρία του Shinya Kimura που μεταποιεί μοτοσυκλέτες στο Los Angeles, παρουσίασε πάνω στο MT-07, το νέο XSR700.

Πλαίσιο και αναρτήσεις, ο δικύλινδρος εν σειρά παράλληλος κινητήρας, συνδυάζεται με αλουμινένιο ρεζερβουάρ "old school", και αποδίδει φόρο τιμής στο XS650. Με το βάρος να βρίσκεται στα 186 κιλά, η XSR700 είναι η πρώτη του είδους της βασισμένη πάνω σε μία σύγχρονη μοτοσυκλέτα, που προκαλεί νέους αλλά και παλιούς αναβάτες να την οδηγήσουν. Ένα νέο ταχύμετρο ''εποχής'' και ένα φαρδύ τιμόνι, δίνουν διαφορετική αίσθηση αλλά και νέα θέση οδήγησης. Η χρήση του αλουμινίου βρίσκεται σε αρκετά τμήματα της μοτοσυκλέτας, όπως το μπροστινό φτερό και το κάλυμμα του ψυγείου, που έχουν πλέον ρετρό look. Ο κοντός σιγαστήρας αποδίδει περισσότερο ήχο και τα ελαστικά της Pirelli, Phantom, ταιριάζουν με το στυλ.

Η τεχνολογία όμως υπάρχει στο XSR 700 με το ABS να είναι standard σε δίσκους 282 χιλιοστών μπροστά, με ακτινικής τοποθέτησης τετραέμβολες δαγκάνες, ενώ το κοντό ψαλίδι μήκους 530 χιλιοστών, συμβάλλει στον έλεγχο της μοτοσυκλέτας.
Η σέλα αποτελείται από δύο υλικά και είναι δερμάτινη, ενώ η μοτοσυκλέτα θα διαθέτει και μεγάλη γκάμα αξεσουάρ ώστε να την φτιάχνει ο καθένας στα μέτρα του. Θα διατίθεται σε χρώματα Forest Green και Garage Metal από τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Φωτογραφίες οδήγησης

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015 10:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha NMAX 125 Yamaha MT-03 2016 - Κατοχυρώθηκε το μοντέλο »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon