.
Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013 11:22

Yamaha XMAX 125 / 250 – 2014

 

Χρονιά ανανέωσης

 



Το 2014 είναι για τα X-MAX 125 και X-MAX 250 χρονιά ανανέωσης με δυναμικό νέο κοστούμι και βελτιώσεις στο πλαίσιο. Η Yamaha εστίασε στην βελτίωση των δύο μοντέλων τα οποία προσφέρει ανανεωμένα στην αγορά με μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές.

Σχεδίαση από το X-MAX 400

Το στυλ τους έρχεται από το X-MAX 400 που παρουσιάστηκε πρόσφατα και είναι πιο αεροδυναμικό με έντονες μυώδεις γραμμές. Στο πίσω μέρος τοποθετήθηκε ένα φανάρι LED το οποίο προσφέρει μία πιο ποιοτική εικόνα στα νέα X-MAX. Νέο είναι το μπροστινό τμήμα των fering ενώ η σέλα σχεδιάστηκε εκ νέου, προσφέροντας μαξιλαράκι για ξεκούραση της πλάτης του αναβάτη, αλλά και επιπρόσθετα άνετο χώρο κάτω από τη σέλα που θα φιλοξενήσει δύο κράνη full face. Οι αναρτήσεις δέχτηκαν και αυτές αλλαγές με νέες εσωτερικές ρυθμίσεις που βελτιώνουν την αίσθηση κατά την οδήγηση. Οι τροχοί έχουν μεγαλύτερη διάμετρο με λεπτότερες ακτίνες δίνοντας έμφαση στην μείωση του βάρους και την δημιουργία ενός sport scooter. Τα δύο αυτά μοντέλα διαθέτουν πλέον και μία νέας τεχνολογίας ψηφιακή οθόνη για τα απαραίτητα όργανα, με πληροφορίες για την κατανάλωση καυσίμου, αλλά και τα service του κινητήρα.

H Yamaha ανακοινώνει επίσης ότι το X-MAX 250, παρά το ότι έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά, θα πωλείται σε τιμή κατώτερη του προκάτοχου, ώστε να αποτελέσει ένα σημαντικό μεταφορικό μέσο για κάθε αναβάτη.

Οδηγικές φωτογραφίες

Στατικές φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013 21:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha Tricity 125 – 2014 Yamaha XT1200ΖΕ Super Tenere 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon