.
Κατηγορία Yamaha
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 14:16

Yamaha – Σχέδια για νέο ATV 1.000 κυβικών

Το νέο μοντέλο θα είναι ανταγωνιστικό σε μερικές από τις ισχυρότερες «γουρούνες» επιδόσεων.

Διεθνή μέσα αποκάλυψαν, πριν λίγο, σχέδια που συνδέονται με ένα νέο ATV της Yamaha, κυβισμού 1.000 κυβικών και πολύ υψηλών επιδόσεων, καθώς η ισχύς του ίσως ξεπεράσει και τους 100 ίππους. Το μοτέρ αυτό προέρχεται από το UTV Wolverine RMAX και είναι δικύλινδρο εν σειρά, αποδίδοντας για την περίσταση 108 άλογα.

Τα σχέδια παρουσιάζουν, μεταξύ άλλων, την τοποθέτηση του κινητήρα στο όχημα από την Yamaha – πιο συγκεκριμένα, με την κύρια μάζα του κάτω από το κάθισμα και την μετάδοση στραμμένη προς τα εμπρός. Σε συνδυασμό με την κεφαλή στραμμένη προς τα πίσω, με την εξαγωγή τοποθετημένη πιο χαμηλά από την εισαγωγή, αλλά και την μείωση του πλάτους στο εμπρός μέρος του ATV, είναι σαφές ότι η εταιρεία μελετά ενδελεχώς το ζύγισμα του οχήματος.

Το νέο ATV θα φέρει αναρτήσεις με διπλά ψαλίδια και αμορτισέρ με εξωτερικά δοχεία αερίου, ενώ πίσω χρησιμοποιείται και αντιστρεπτική δοκός. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το μοντέλο θα βάλει στο στόχαστρο του ATV όπως τα Polaris Sportsman XP 1000 S και Can-Am Renegade X XC 1000, αμφότερα από τα οποία αποδίδουν περίπου 100 υγιή αλογάκια για κάθε τερέν. Περιμένουμε και περισσότερα, επίσημα, δεδομένα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 14:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon