.
Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 15:52

Yamaha BW’S 125 2021

Η Yamaha παρουσίασε το BW’S 125 του 2021, με ανανεωμένη -πολύ πιο όμορφη από το παρελθόν- σκληροπυρηνική… offroad σχεδίαση, και με υπερσύγχρονο Blue Core κινητήρα με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA.

Το BW’S ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μας scooter, όσον αφορά στο design του, καθώς ήταν ξεχωριστό, σκληροτράχηλο και έδινε την εντύπωση πως είναι έτοιμο για όλα.

Για το 2021, η Yamaha ανανέωσε το BW’S, με πολύ ομορφότερο, σύγχρονο και πιο προχωρημένο design.

Στον σχεδιασμό διατηρούνται το ψηλό φτερό μπροστά, οι 2 προβολείς (που πλέον πλαισιώνονται από φέρινγκ και δεν είναι… ξεκάρφωτοι όπως πριν), το «γυμνό» τιμόνι, ενώ τα τρακτερωτά ελαστικά έχουν ακόμα πιο έντονη χάραξη από το προηγούμενο μοντέλο.

Πέρα από τη νέα εμφάνιση, νέο είναι και το μοτέρ, ο γνωστός υγρόψυκτος και ψεκαστός Blue Core τετράχρονος, μονοκύλινδρος κινητήρας των 125 κ.εκ. με 4 βαλβίδες και σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA (Variable Valve Actuation ).

Οι προβολείς είναι αλογόνου, και στα όργανα βρίσκουμε μια ψηφιακή LCD οθόνη.

Το πιρούνι είναι συμβατικού τύπου με φυσούνες, και πίσω έχουμε 2 αμορτισέρ.

Τα ελαστικά έχουν διαστάσεις 120/70-12 και 130/70-12, ενώ στα φρένα έχουμε ένα δίσκο 245 mm μπροστά με διπίστονη δαγκάνα κι έναν 230 mm πίσω με δαγκάνα ενός πιστονιού.

Το ύψος σέλας βρίσκεται στα 785 mm, το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 6,1 λίτρα, και το βάρος του scooter είναι 127 γεμάτα κιλά.

Το νέο BW’S θα είναι διαθέσιμο στις ασιατικές αγορές από τις 4 Νοεμβρίου 2020 σε 4 χρώματα. Θα θέλαμε πολύ να το δούμε και στην Ευρώπη, ενώ όλα είναι θέμα προδιαγραφών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha MT-09 2021 – Η επίσημη παρουσίαση Yamaha Aerox 155 Connected 2021 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon