.
Κατηγορία Yamaha
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 16:46

YZF-R1M 2019 - Άνοιξαν οι online παραγγελίες - Ιδού η τιμή της!

Το θέλεις; Δηλώνεις online ενδιαφέρον, έρχεται στον τοπικό dealer

Το σύστημα online παραγγελιών για την YZF-R1M του 2019 τέθηκε σε λειτουργία την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, και η Yamaha δέχεται πλέον κρατήσεις για το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό. Όπως καταλαβαίνουμε από το δελτίο τύπου της Yamaha, η μοτοσυκλέτα δεν έχει αλλαγές από το μοντέλο του 2018.

Εμπνευσμένη από τη YZR-M1 MotoGP με την οποία αγωνίζονται οι Valentino Rossi και Maverick Viñales, η υψηλών προδιαγραφών YZF-R1M προσφέρει σε ιδιώτες και αγωνιστικές ομάδες, την ευκαιρία να αποκτήσουν την προηγμένη τεχνολογία των αγωνιστικών μοτοσυκλετών του εργοστασίου.

Η YZF-R1M είναι εξοπλισμένη με την προηγμένη ηλεκτρονική αγωνιστική ανάρτηση (ERS) Smart EC 2, που είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα που αναπτύχθηκε ποτέ από την Öhlins για μοτοσυκλέτα παραγωγής. Αυτό το σύστημα προσφέρει αυξημένη επεξεργασία για δυναμικό έλεγχο της ανάρτησης με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στην πίστα, ιδιαίτερα με τις λειτουργίες υποστήριξης της πέδησης, της επιτάχυνσης και της κλίσης στις στροφές. Η εντυπωσιακή YZF-R1M διαθέτει επίσης εξελιγμένο σύστημα Quickshifter, που σχεδιάστηκε για αξιόπιστες και γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων (ανεβάσματα και κατεβάσματα) χωρίς τη χρήση συμπλέκτη.

Για το 2019, οι αναβάτες και οι ομάδες που ενδιαφέρονται, μπορούν να υποβάλλουν την κράτησή τους ΕΔΩΌπως βλέπουμε, στην Ελλάδα, το YZF-R1M του 2019 κοστίζει 25.700 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Συμμετοχή στο Yamaha Racing Experience (YRE) του 2019, για τους κατόχους της YZF-R1M

Όλοι οι πελάτες που θα αγοράσουν την YZF-R1M του 2019 θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να συμμετάσχουν εντελώς δωρεάν, στο αποκλειστικό Yamaha Racing Experience που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2019 σε μία από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές πίστες αγώνων ταχύτητας. Οι κάτοχοι της R1M θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον θρυλικό κόσμο του Yamaha Racing.

Όπως ισχύει και για την YZF-R1M, το Yamaha Racing Experience έχει το γνήσιο αγωνιστικό DNA της Yamaha. Αυτή η μοναδική πολυήμερη εκδήλωση προσφέρει την ευκαιρία εξερεύνησης όλων των δυνατοτήτων αυτής της απίστευτης μοτοσυκλέτας και θα προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε συναρπαστικά εκπαιδευτικά εργαστήρια υπό την καθοδήγηση κορυφαίων εκπροσώπων από τον χώρο των αγώνων ταχύτητας, ώστε να κατανοήσουν πλήρως τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και τα ηλεκτρονικά συστήματα που προσφέρει η YZF-R1M, καθώς και να μοιραστούν την αγωνιστική πίστα με επίσημους οδηγούς της Yamaha.

Περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 16:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon