Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 11:01

Yamaha Tenere 700 World Raid - Νέες φωτογραφίες

 

Στην Αυστραλία με τον Rodney Faggoter

Όπως σας γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο, το πρώην Yamaha T7 Concept και νυν Tenere 700 World Raid κάνει παγκόσμια τουρνέ, πριν βγει στην παραγωγή. Δείτε νέες, υπέροχες φωτογραφίες από την παρουσίαση του στην Αυστραλία.   

yamaha t7 australia 5

Το εν σειρά δικύλινδρο πρωτότυπο, βρέθηκε στην Αυστραλία, για να συμμετέχει στην ετήσια και παντός δρόμου βόλτα “Tenere Tragics” (βόλτα στην οποία συμμετέχουν όλοι οι φίλοι των Yamaha Tenere), στα χέρια του πολύπειρου 41χρονου εργοστασιακού αγωνιζόμενου του Dakar, Rodney Faggotter -ο οποίος είναι και dealer της Yamaha. 

yamaha t7 australia 2

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που στη θέση του road book βλέπουμε έναν ψηφιακό πίνακα πληροφοριών, σε μορφή πύργου.

yamaha t7 australia 1

Πιο προσεγμένες φαίνονται και οι επιφάνειες του φέρινγκ με το μεγαλύτερο μέρος τους να έχει καλυφτεί από ένα διακριτικό φύλλο ανθρακονήματος, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε και το αυτοκόλλητο στο πλάι «Yamaha Tenere 700 World Raid».

yamaha t7 australia 6

Τέλος το “Yamaha” παρουσιάζεται ανάγλυφο στα πλαστικά προστατευτικά του πιρουνιού.

Φωτογραφίες

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 11:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube