.
Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 18:28

Yamaha – Παρουσιάζει νέο Touring

 

Στις 6 Σεπτέμβρη τα αποκαλυπτήρια

 

Με ένα promo video μας προετοιμάζει η Yamaha για το νέο Touring μοντέλο της που θα παρουσιαστεί επισήμως στις 6 Σεπτεμβρίου.

Στο video αυτό δεν βλέπουμε ούτε… σπιθαμή από τη νέα μοτοσυκλέτα παρά ωραίους (αμερικάνικους) δρόμους και μετά σκάει ένα… “τσιτάτο” που μεταφράζεται ελεύθερα ως “δεν μπορείς να βρεις τον εαυτό σου παρά μόνο αν δραπετεύσεις” όπου προφανώς εννοεί να δραπετεύσεις από τις καθημερινές και κοινωνικές συμβάσεις, όχι από την φυλακή… ακολουθούν δηλώσεις από δύο ιδιοκτήτες Yamaha Cruiser μοντέλων και στην συνέχεια ενημερωνόμαστε ότι στις 6 Σεπτέμβρη θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την μεγάλη “απόδραση” μας από το βόλεμα.

Το video κλείνει με το “Journey Further” δηλαδή κάτι σαν “Ταξίδεψτε πιο μακριά, το οποίο αποτελεί και το moto της παρουσίασης του Star Venture.  

Tώρα δεν χρειάζεται να γίνει Sherlock κανείς για να αποκρυπτογραφήσει το τι σημαίνουν όλα αυτά… προφανώς ένα νέο Cruiser μοντέλο με τουριστικές δυνατότητες.

Bεβαία το προσφάτως παρουσιασμένο Star Venture, είναι αρκούντως Touring, οπότε να υποθέσουμε κάτι αντίστοιχο σε μικρότερο κυβισμό;  Θα δείξει…    

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 18:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha WR450R Rally Replica 2018 2018 Yamaha Star Eluder »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon