.
Κατηγορία Yamaha
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 15:08

Υamaha Fazer 25 – Ινδικό αλλά με “ευρωπαϊκό” ενδιαφέρον

 

Θα το δούμε άραγε… στα “μέρη” μας;

 

O καιρός όπου η Ινδία ήταν μια τεράστια αλλά απομονωμένη αγορά μοτοσυκλετών έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ και  οι μοτοσυκλέτες που σχεδιάζονται και παράγονται για εσωτερική κατανάλωση δεν έχουν καμία σχέση με τα χοντροκομμένα commuters του παρελθόντος, θα μπορούσαν κάλλιστα να εισάγονται και να πωλούνται και στις δυτικές αγορές.

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτής της εξέλιξης τον νέο Fazer 25 της Yamaha που πολύ σύντομα πρόκειται να λανσαριστεί στην ινδική αγορά. Όμορφη μοτοσυκλέτα, με σύγχρονο και δυναμικό design, δεν νομίζουμε ότι θα δυσκολευόταν πολύ να θέλξει νεαρούς αναβάτες και στην Ευρώπη.

yamaha fazer25 2

Προς το παρόν βέβαια, το μοντέλο δεν πληροί της Euro 4 προδιαγραφές και δεν φέρει ABS, οπότε η όποια πιθανότητα εξαγωγής του στην Γηραιά  Ήπειρό απλά δεν είναι δυνατή, όμως αμφότερα τα δύο αυτά στοιχεία δεν είναι πολύ δύσκολο ή υπερβολικά κοστοβόρο να ικανοποιηθούν.

Το Fazer 25 κινείται από ένα αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 250 κ.εκ. και η απόδοση του είναι 21 ίπποι, μια τιμή χαμηλή για τα συνήθη δεδομένα της κατηγορίας, όμως σαν αντιστάθμισμα, το βάρος του είναι πολύ χαμηλό, στα 154 κιλά.

Δεν θα ήταν καθόλου άσχημα να το δούμε και στην Ευρώπη λοιπόν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 15:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha – Νέα “SP” έκδοση για το MT-09; Yamaha WR450R Rally Replica 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon