Κατηγορία Vyrus
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 14:59

Shinigami Vyrus Concept by Speed Junkies GR

 

Ένα εξωτικό Vyrus με ρούχα από Bol d' Or! 

 

Το εντυπωσιακό Shinigami concept των Ελλήνων SpeedJunkies GR χρησιμοποιεί ως βάση την αγωνιστική μοτοσυκλέτα της Vyrus για το Moto2, με κοστούμι από Honda CB750F Bol d' Or! Ένας τεχνολογικά εναλλακτικός Θεός του θανάτου, με κοστούμι εποχής.

"Σε μια περίοδο που ο κόσμος θεωρεί τα 3εκ διαδρομής ανάρτησης, τα λάστιχα τρακτέρ, τις σέλες σαν φραντζόλα και μοτέρ που με τα 1000 ζόρια παράγουν 30 άλογα ως cool και τρόπο ζωής, φυσικά πάντα με την κατάλληλη ένδυση, εμείς πάντα αντίθετοι με το mainstream σχεδιάζουμε μηχανάκια που δεν προκαλούν μόνο στο μάτι αλλά και στον δρόμο -και ακόμη καλύτερα στην πιστά.

Έτσι η αγάπη μας για τα 80ς και ειδικά τα Ιαπωνικά 80ς παντρεύεται με την Ιταλική τεχνολογία της Bimota, που μετέπειτα συνέχισε η Vyrus, σε ένα εκρηκτικό σύνολο όπως είναι το Shinigami ("ο Θεός του θανάτου" στα ιαπωνικά).

Η βάση είναι το Vyrus Moto2 μοντέλο, με κοστουμάκι από Honda CB750F Bol d' Or.

Για συνοδεία, επιβάλλεται η πανκ ροκ ηχητική υπόκρουση -αν είναι και ιαπωνική, τόσο το καλύτερο."

Φωτογραφίες

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 15:33

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Vyrus 986 M2 - Κούκλα και επίσημα! Tacita T-Cruise »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube