.
Κατηγορία Vespa
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 12:21

Vespa με αμαξίδιο – Είναι για 3 και στοιχίζει 15.000 ευρώ!

«Βάζω το μηχανάκι, βάζετε τα λεφτά;» 

Οι μοτοσυκλέτες με αμαξίδιο πάντα θυμίζουν εποχές του παρελθόντος, όταν τα αυτοκίνητα δεν ήταν τόσο διαδεδομένα και τα sidecars αποτελούσαν μέσο μετακίνησης ολόκληρων οικογενειών -προφανώς, στην σημερινή εποχή έχουν περισσότερο φετίχ χαρακτήρα, παρά οτιδήποτε άλλο. Και, ας πούμε ότι είσαι αρκετά ιδιαίτερος, ώστε να θέλεις και δίκυκλο με αμαξίδιο, και... Vespa! Μην ανησυχείς, η Congenia έχει την λύση για εσένα.

Η Αυστριακή εταιρεία, ειδική στα sidecars, έχει την δική της πρόταση οχήματος με βάση την Vespa GTS 300. H μετατροπή προβλέπει την τοποθέτηση ενός αμαξιδίου της εταιρείας Velorex στο scooter, τύπου 562. Η δουλειά είναι απολύτως επαγγελματική και, εννοείται, απολύτως νόμιμη ως προς την κυκλοφορία του νέου οχήματος που θα προκύψει.

Η τιμή; Εάν αγοράσετε το όχημα εξολοκλήρου από την αρχή, αγγίζει τις 14.900 ευρώ, αλλά αν ήδη διαθέτετε μία Vespa GTS 300 και θέλετε απλώς την προσθήκη του αμαξιδίου, τότε ξεκινάμε από τα 7.000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση... μπορείτε να κάνετε πλάκα και στους φίλους σας, ζητώντας τους το μερίδιο τους με αντάλλαγμα την μετακίνηση!  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 12:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon