.
Κατηγορία Vespa
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 19:35

Vespa Primavera Pic Nic: Για να ξέρεις και από… πικνίκ!

Η μετακίνηση με τη Vespa συνεπάγεται πάντα το δέον στυλ, ακόμα και αν προορισμός είναι ένα γεύμα εις τας εξοχάς ή στο κοντινότερο έστω πάρκο.


Η εν λόγω, φρέσκια έκδοση της Vespa, φέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη μικρή εξόρμηση που χρειαζόμαστε. Στη σχάρα θα βρείτε ένα πλεκτό καλάθι, που έχει εντός μια ισοθερμική τσάντα - ψυγείο.

pic nic 2

Η μπροστά σχάρα, φιλοξενεί μια καλοφτιαγμένη, αδιάβροχη κουβέρτα με δερμάτινους ιμάντες, ώστε να στρώσετε τα ταπεράκια σας στο γρασίδι της αρεσκείας σας, δίχως το φόβο της υγρασίας. Αμφότερα τα αξεσουάρ έχουν τα χαρακτηριστικά λογότυπα «Vespa Pic Nic», διατηρώντας το στυλ, δένοντας χρωματικά και με την καφέ απόχρωση της σέλας.

Η Pic Nic έκδοση απαντάται στα 50 αλλά και στα 125 κ.εκ. σε δυο χρώματα, στα Pic Nic Green και Pic Nic Grey, με τους τροχούς σε σκούρο γκρι χρώμα και διάσπαρτες πινελιές χρωμίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 20:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τo κόκκινο της (Vespa Elettrica)Red Νέα Vespa Pic Nic »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon