.
Κατηγορία TVS
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 11:17

TVS Apache RR 310 – Παρουσιάστηκε ανανεωμένο με φρέσκο εξοπλισμό

Καθώς η Ινδία εναρμονίζεται σε προδιαγραφές με την Ε.Ε., οι κατασκευαστές ανανεώνουν τον στόλο τους.

Η συνεργάτιδα της BMW, TVS, παρουσίασε χτες, 30 Ιανουαρίου 2020, στην Ινδία το ανανεωμένο της κορυφαίο μοντέλο. Το σπορ Apache 310 RR (το οποίο μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το G 310 των Γερμανών) εναρμονίστηκε για το 2020 με τις νέες Ινδικές προδιαγραφές BS6, σε μια διαδικασία που έφερε κάμποσες αναβαθμίσεις στο μοντέλο.

Από πλευράς ισχύος δεν έχουμε αλλαγές, καθώς ο μονοκύλινδρος των 312.2 cc εξακολουθεί να παράγει 34 hp στις 9,700 rpm και 2.8 kg.m στις 7,700 rpm μέσω εξατάχυτου κιβωτίου.

Πλέον ο χειρισμός του γκαζιού περνά από ηλεκτρικές επαφές (ride by wire) και ο κινητήρας διαθέτει 4 ride modes: Sport, Track, Urban και Rain, με τις δύο δεύτερες να αποδίδουν χαμηλότερη ισχύ (26 hp) και ροπή (2.6 kg.m).

Η μέγιστη ταχύτητα του νέου Apache ανακοινώνεται στα 160 km/h για τους δυνατούς χάρτες (Sport και Track) και 125 για τους έτερους δύο.

Παράλληλα, η μοτοσυκλέτα εξοπλίζεται με assist and slipper συμπλέκτη (μονόδρομος με υποβοήθηση), ενώ στα ηλεκτρονικά του συναντάμε μια έγχρωμη οθόνη με συνδεσιμότητα Bluetooth που συνεργάζεται με τη SmartXonnect εφαρμογή για τηλέφωνα που περιλαμβάνει έναν σκασμό δυνατότητες που φτάνουν ως και αγωνιστική τηλεμετρία (!).

Φυσικά διαθέτει και όλα τα προφανή, όπως πλοήγηση, ενδείξεις κλήσεων και μηνυμάτων κ.ο.κ.

Το νέο Apache 301 RR του 2020 θα διατεθεί στην Ινδική αγορά προς 240,000 ρουπίες, δηλαδή περίπου €3,000 με την ισοτιμία της 31/1/2020, και θα κυκλοφορήσει σε δύο χρωματικές επιλογές, Racing Red (κόκκινο) και Titanium Black (μαύρο).

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το βίντεο της παρουσίασης στην Ινδία που έγινε το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου 2020.

Γνωρίστε το στην επίσημη ιστοσελίδα του

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 11:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon