Κατηγορία SYM
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2012 14:20

Παρουσίαση - SYM GTS 300i F4 2012

 

Παρουσίαση στο Ισραήλ

 


Πλήρως ανανεωμένο, με επιβλητική εμφάνιση και με ολοκαίνουριο κινητήρα και πλαίσιο, το νέο GTS 300i της SYM συνδυάζει την πολυτέλεια με τις υψηλές επιδόσεις φιλοδοξώντας να διατηρήσει την 1η θέση στην κατηγορία του στις προτιμήσεις των καταναλωτών!

Στο Τελ Αβίβ

Ολοκληρώθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ η πρώτη παρουσίαση του νέου GTS 300i, ξεκινώντας έτσι την Ευρωπαϊκή του πορεία από την άκρη της Μεσογείου! Με την SYM να κατέχει το συντριπτικό ποσοστό της αγοράς, το πολυτελές τουριστικό θέρετρο και η πόλη με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στο Ισραήλ, συνέθεσαν το καλύτερο σκηνικό για την υποδοχή του νέου GTS 300i!
Οι Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο GTS 300i στους πολυσύχναστους δρόμους του Τελ Αβίβ και να διαπιστώσουν από κοντά τις διαφορές με την προηγούμενη έκδοση EVO. Το σχεδιασμένο σε “λευκό χαρτί” ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο, προσφέρει 160% μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία, αναβαθμίζοντας παράλληλα και την άνεση. Ο νέος κινητήρας F4 προσφέρει περισσότερη ιπποδύναμη, μεγαλύτερη ροπή και υψηλότερη τελική ταχύτητα. Το GTS 300i αποδίδει 29 ίππους, έχει κατά 24% αυξημένη ιπποδύναμη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση και παράλληλα μειώνει τη θερμοκρασία λειτουργίας του κινητήρα. Αξιοσημείωτη είναι η ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου του νέου GTS300i (2,6 l/100km με 50km/h).

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά. Ο νέος κινητήρας F4, το ενισχυμένο σωληνωτό πλαίσιο και το ιδανικό κράτημα από τους τροχούς 14” εμπρός και 13” πίσω, συνδυάζονται τέλεια με τη νέα δυναμική εμφάνιση του μοντέλου, καθώς και την πολυτέλεια και την άνεση που ήδη έχουν καθιερώσει το GTS. Διαθέτει μεγάλο χώρο αποσκευών που φιλοξενεί 2 full face κράνη και ευρύχωρο ντουλαπάκι κάτω από το τιμόνι με παροχή ρεύματος και έξοδο USB. Ο πλούσιος εξοπλισμός του GTS διακρίνεται επίσης από τα LED φλας που είναι ενσωματωμένα στους καθρέφτες, τα φώτα ομίχλης αλλά και την αυτόματη λειτουργία των προβολέων πορείας που ανάβουν με τη βοήθεια ειδικού αισθητήρα. Στην ποδιά, ανάμεσα από τα πόδια του αναβάτη, υπάρχουν αεραγωγοί που κλείνουν ή ανοίγουν κατ’ επιθυμία, ενώ η μεγάλη ζελατίνα και η άνετη ρυθμιζόμενη σέλα είναι μόνο κάποια από τα υψηλά πρότυπα που θέτει στον τομέα της άνεσης των αναβατών το νέο GTS.
Το GTS 300i θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το τέλος Ιουνίου, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Φωτογραφίες


ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube