Κατηγορία SYM
Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 17:50

SYM Maxsym TL - Αναμονή τέλος - Προλάβετε το στην ειδική τιμή αρχικής διάθεσης!

Το νέο mega-scooter της SYM, το Maxsym TL έφτασε επιτέλους στην Ελλάδα. Προλάβετε το στην ειδική τιμή αρχικής διάθεσης, τιμή που είναι ίσως η καλύτερη τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου στον κόσμο!

Η τιμή που θα διατεθεί το SYM Maxsym TL ΜΕΤΑ την αρχική ειδική τιμή, θα είναι τα 7.200 ευρώ -τιμή πολύ δυνατή έτσι κι αλλιώς.

Όμως για να μάθετε την ακόμα δυνατότερη αρχική ειδική τιμή, θα πρέπει να ενημερωθείτε από το δίκτυο της Γκοργκόλης Α.Ε. ΕΔΩ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το TL διαβάστε την πρώτη δοκιμή του BIKEIT από την Παγκόσμια Παρουσίαση του μοντέλου, ΕΔΩ.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 17:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube