.
Κατηγορία Suzuki
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 10:33

Suzuki Gixxer 150 - 2014

 

Στα χνάρια των… GSXR!

 


Η Suzuki παρουσίαση στην Ινδία μία νέα μοτοσυκλέτα στην κατηγορία Naked, με την ονομασία Gixxer. Μέχρι πρότινος, το όνομα Gixxer ήταν το παρατσούκλι για τα GSXR, αλλά πλέον έγινε πραγματικότητα, με κυβισμό 150 cc. Στόχος του είναι οι νέοι αναβάτες φυσικά, και απ’ ότι φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά και με μια ματιά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, πρόκειται για μία φτηνή κατασκευαστικά μοτοσυκλέτα, χωρίς κάποια τεχνολογική εφαρμογή επάνω της.

Ο κινητήρας είναι αερόψυκτος, νέας σχεδίασης, και δεν είναι αυτός που χρησιμοποιούσε το παλιό GS150R το οποίο δεν πήγε και τόσο καλά στις πωλήσεις. Το νέο Gixxer θέλει να χτυπήσει τον αντίπαλο που έρχεται από την Honda, και χρησιμοποιεί σύστημα SOHC στην κεφαλή, και το σύστημα της Suzuki Eco Performance - SEP για μείωση της κατανάλωσης χωρίς αντίστοιχη της ιπποδύναμης.
Διαθέτει εξάρι κιβώτιο ταχυτήτων, τηλεσκοπικό μπροστινό σύστημα και μονό αμορτισέρ, δίσκο μπροστά και ταμπούρο πίσω, με τα ελαστικά να έχουν διαστάσεις 100/80 – 17 και 140/60 – 17 για πίσω. Το Gixxer θα είναι διαθέσιμο σε πέντε χρωματισμούς και θα κοστίζει περίπου 75,000 μάρκα στο Δελχί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki Extrigger 2014 Suzuki V-Strom 1000 – Άφιξη στην Ελλάδα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon