.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 09:53

Suzuki Master of Adventure - Νέο Adventure μοντέλο 250 κ.εκ. - Teaser Video

Με τίτλο “Master of Adventure”, η Suzuki Ινδίας έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser video για μια νέα Adventure μοτοσυκλέτα 250 κυβικών εκατοστών που αναμένεται να παρουσιάσει συντόμως, με βάση το Gixxer 250.

Στην καρδιά της μοτοσυκλέτας θα βρίσκεται ο αεροελαιόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας του Gixxer 250 που αποδίδει 26.1 hp και 2.26 kgm ροπής, ενώ το βάρος της νέας μικρής Adventure αναμένεται να είναι κατά τι μεγαλύτερο από τα 156 κιλά που ζυγίζει το naked Gixxer.

Στο teaser video βλέπουμε τη μοτοσυκλέτα να φέρει το ίδιο τελικό εξάτμισης με του Gixxer, ενώ ίδιο φαίνεται και το υπόλοιπο πίσω μέρος της, με νέο φτερό όμως.

Η Suzuki μάλλον δεν δείχνει να προχωρά σε ριζοσπαστικές αλλαγές σε σχέση με το Gixxer, και αναμένεται να έχει διατηρήσει τους 17άρηδες τροχούς και στο “Master of Adventure” μοντέλο, που μάλλον περισσότερο Adventure look θα έχει παρά ουσία.

Τα ελαστικά θα είναι διπλής χρήσης, η ελάχιστη απόσταση από το έδαφος ίσως να είναι μεγαλύτερη, ενώ αναμένουμε να δούμε αν οι ζάντες θα έχουν ακτίνες ή μπράτσα, και αν η Suzuki θα εφοδιάσει τη νέα της μικρή Adventure μοτοσυκλέτα με ψηλότερες αναρτήσεις -κάτι που δεν πιστεύουμε.

Η μοτοσυκλέτα θα διαθέτει δικάναλο ABS, και αναμένουμε να δούμε το αν θα διατεθεί μόνο στις αγορές της Ασίας, ή αν θα τη δούμε και σε ευρωπαϊκά εδάφη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon