Κατηγορία Suzuki
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 12:10

Suzuki Extrigger 2014

 

Kαθημερινό ηλεκτρικό παιχνίδι

 Η Suzuki ετοιμάζει ένα μικρό παιχνίδι για καθημερινή μετακίνηση, το Extrigger. Όπως αναφέρει, “είναι σχεδιασμένο για να δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους να ανακαλύψουν την χαρούμενη πλευρά της μοτοσυκλέτας”. Εμείς λέμε ότι ακολουθεί τα χνάρια του Honda MSX 125, ενός σύγχρονου “μπόμπου”, μόνο στην περίπτωση της Suzuki, το Extrigger είναι πιο φουτουριστικό.
Πρόκειται για ένα ηλεκτροκίνητο μικρό μηχανάκι, το οποίο παίρνει κίνηση από τον κινητήρα του scooter E-Let, με ιπποδύναμη και αυτονομία που δεν θα είναι ικανή να κοντράρει το MSX, αλλά θα δώσει μία διαφορετική χροιά στην καθημερινή μετακίνηση.
Είναι άγνωστο ακόμη αν θα κυκλοφορήσει έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ή αν η Suzuki θα παραμείνει στο παρόν concept για να εισαχθεί έτσι στην παγκόσμια αγορά – που στα ηλεκτρικά οχήματα βρίσκεται ακόμη σε στάση αναμονής.
Ότι κινητήρα και αν έχει πάντως, το αλουμινένιο χυτό πλαίσιο και το αντίστοιχο ψαλίδι, το ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα, τα δύο δισκόφρενα και η θέση οδήγησης “ποδηλάτου”, είναι σημεία που μας κάνουν να φανταζόμαστε πολλά “κόλπα” μαζί του!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki Gixxer 150 - 2014 Suzuki SV 650 Turbo Concept »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT