.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 13:23

Suzuki – «Το GSX-8S είναι ομορφότερο και καλύτερο από το Hornet. Για αυτό είναι πιο ακριβό.»

Δεν μάσησε τα λόγια του, πρόσωπο της Suzuki, όταν ερωτήθηκε για την νέα street μοτοσυκλέτα της μάρκας και τον ανταγωνισμό της.

Το Suzuki GSX-8S έχει καταφέρει να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από όσους το έχουν οδηγήσει, αλλά πολλοί στέκονται στην διαφορά τιμής που έχει, με έναν βασικό του ανταγωνιστή: Το Honda Hornet 750. Στην χώρα μας, η μοτοσυκλέτα της Honda τιμολογείται στα 8.750 ευρώ, ενώ το Suzuki GSX-8S έχει νέα τιμή στα 9.295 ευρώ (με αρχική 9.995 ευρώ). H διαφορά υπάρχει και, πριν την νέα τιμή της GSX-8S, ήταν και αρκετά σημαντική. Ο Tetsuya Banjo, αρχιμηχανικός του project του GSX-8S, έχει την δική του άποψη για αυτό.

Ερωτηθείς από Ιταλούς συναδέλφους μας, ο Banjo υπερασπίστηκε εν μέρει την φιλοσοφία του «ό,τι πληρώνεις παίρνεις», θεωρώντας το GSX-8S μια καλύτερη μοτοσυκλέτα από το Hornet. Δήλωσε συγκεκριμένα: «Έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στην σχεδίαση, το φινίρισμα, την ποιόητα. Πιστεύουμε ότι, οπτικά, το GSX-8S είναι πιο πειστικό. Είμαστε πεπεισμένοι ότι, από την στιγμή που ελκύσουμε την προσοχή των πελατών με την σχεδίαση, μια δυναμική δοκιμή θα τον πείσει με βεβαιότητα, για την υπεροχή της μοτοσυκλέτας μας. Το GSX-8S θυμίζει μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα, το Hornet θυμίζει πιο πολύ 500άρι. Για αυτό ίσως και το Hornet είναι φθηνότερο από την GSX-8S».

Διαβάστε και τα δικά μας συμπεράσματα από την Suzuki GSX-8S, κάνοντας ένα κλικ εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 13:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon