.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 11:44

H αμερικανική Suzuki αποκάλυψε τα νέα χρώματα του 2024

Οι μοτοσυκλέτες της Suzuki που θα συνεχίσουν στο νέο έτος χωρίς αλλαγές εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα της Suzuki USA, εμπλουτισμένες με μερικά νέα χρώματα.

Το Καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του και σταδιακά ξεκινά η εποχή των νέων μοντέλων 2024, καθώς τους επόμενους μήνες αναμένεται το παραδοσιακό μπαράζ παρουσιάσεων από τους κατασκευαστές.

Στις ΗΠΑ η Suzuki αποκάλυψε τα νέα χρώματα που θα φορεθούν στην υπάρχουσα γκάμα, δηλαδή στα μοντέλα που συνεχίζουν ως είχαν το 2023 – δίνοντάς μας και μια πρόγευση του τί ΔΕ θα αλλάξει στη γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας.

Τονίζουμε πως τα νέα αυτά χρώματα αφορούν την αμερικανική γκάμα. Το κατά πόσον θα ισχύσουν τα ίδια και στα ευρωπαϊκά μοντέλα μένει να αποδειχθεί στο ερχόμενο διάστημα ως την EICMA 2023 τον Νοέμβριο.

v strom1050

V-Strom 1050 / 1050DE

Η μόνη αλλαγή που αναφέρεται στην αμερικανική γκάμα αφορά έναν νέο χρωματισμό στη βασική έκδοση με τον 19ιντσο μπροστινό τροχό και τις χυτές ζάντες. Πρόκειται για το έντονο πορτοκαλί (Glass Blaze Orange and Metallic Matte Black No. 2), ο οποίος μάλιστα είναι ο μοναδικός που αναφέρεται στην αμερικανική ιστοσελίδα του μοντέλου.

Όσον αφορά στην πιο περιπετειώδη έκδοση με τον τροχό 21 ιντσών μπροστά, V-Strom 1050DE, η Suzuki διαθέτει για το 2024 στις ΗΠΑ μόνο την κατάμαυρη επιλογή, ενώ η δίχρωμη μπλε-λευκή ανατίθεται στην έκδοση Adventure που προσφέρεται αποκλειστικά στις ΗΠΑ με μόνη διαφορά την προσθήκη σκληρών βαλιτσών στη μοτοσυκλέτα.

DL650XAM4 YVB Diagonal

V-Strom 650 / 650XT

Στην περίπτωση του διαχρονικά δημοφιλούς V-Strom 650, η Suzuki στις ΗΠΑ παρουσίασε μικρές παραλλαγές στα υπάρχοντα χρώματα.

Για το ΧΤ, το μαύρο μοντέλο φορά χρυσές ζάντες και ασορτί λεπτομέρειες στα πλαστικά του, ενώ η έκδοση Adventure (με προσθήκη βαλιτσών, για την αγορά των ΗΠΑ μόνο) μιμείται το παράδειγμα του 1050 καθώς βασίζεται στον μπλε-λευκό χρωματισμό.

Όσο για τη βασική έκδοση V-Strom 650 με τις χυτές ζάντες, αυτή θα διατίθεται στις ΗΠΑ σε σκούρο γκρι χρώμα με μικρές πορτοκαλιές ανταύγειες στο ρύγχος.

GSX800RQM4 QT7 diagonal

GSX-8S

Προφανώς και δεν αλλάζει η νέα δικύλινδρη Suzuki μόλις στον δεύτερο χρόνο ζωής της, αλλά αυτό δεν αποκλείει ένα νέο χρώμα. Αυτό είναι το ματ γκρίζο (Glass Matte Mechanical Grey), δίπλα στο γνωστό μας μπλε, αλλά και ένα ανανεωμένο μαύρο που “σπάει” το σκοτεινό μοτίβο με μπλε πλαίσιο και ζάντες.

GSX S1000GT M4 YYG Diagonal

GSX-S1000GT / GT+

Το πανίσχυρο sport touring με την τετρακύλινδρη καρδιά που προέρχεται από το θρυλικό GSX-R1000 K5 δεν αλλάζει το 2024, αποκτά όμως ένα νέο κόκκινο χρώμα, Candy Daring Red.

Ένα ενδιαφέρον νέο είναι πως στις ΗΠΑ η μοτοσυκλέτα θα προσφέρεται στο νέο κόκκινο και στο υπάρχον μαύρο, αλλά δε φαίνεται να υπάρχει πια η μπλε επιλογή.

Η έκδοση GT+ είναι απλώς το GSX-S1000GT εξοπλισμένο με τις σκληρές βαλίτσες της Suzuki και λίγο πιο ψηλή ζελατίνα, μα αφορά μόνο την αγορά των ΗΠΑ, ως τώρα τουλάχιστον.

GSX S1000 M4 QKA Right

GSX-S1000

Η γυμνή παραλλαγή της τετρακύλινδρης οικογένειας GSX διατηρείται αναλλοίωτη, με εμφανισιακές επεμβάσεις. Η βασική μπλε παραλλαγή (Metallic Triton Blue) αλλάζει στις λεπτομέρειες, με διαφορές στα γραφικά της ουράς και των πλαϊνών του ψυγείου μόνο.

Παράλληλα όμως έχουμε ένα νέο ασημί χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ στην αμερικανική γκάμα έχει εξαφανιστεί η κατάμαυρη έκδοση.

GSX R1000RZAM4 BQJ Diagonal

GSX-R1000 / 1000R

Στην Ελλάδα πλέον δεν πωλείται η superbike της Suzuki, ωστόσο στις ΗΠΑ συνεχίζει χωρίς αλλαγές και στο 2024.

Η έκδοση GSX-R1000R ξεχωρίζει από τον νέο αγωνιστικό χρωματισμό που συνδυάζει γαλάζιο, μπλε και λευκό, με μπλε ανοδίωση σε πιρούνι και ζάντες. Παράλληλα, διατίθεται σε δύο ακόμη επιλογές με βάση είτε το μαύρο χρώμα ή το γκρι και χρυσό πιρούνι.

Ανάλογα, το βασικότερο GSX-R1000 διατίθεται μόνο σε γκρι και μαύρο χρώμα, ενώ αμφότερα ξεχωρίζουν από τα ανάλογα GSX-R1000R αδέλφια χάρη στο μαύρο πιρούνι της βασικής έκδοσης.

GSX R600ZM4 BQJ Diagonal

GSX-R600

Κι όμως, η τετακύλινδρη supersport της Suzuki συνεχίζει να ζει σε κάποιες αγορές, όπως αυτή των ΗΠΑ, όπου το 2024 θα προσφέρεται σε τρία χρώματα: γαλάζιο-μπλε-λευκό, λευκό και μαύρο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon