.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 09:57

Suzuki Hayabusa 2023, περιορισμένη έκδοση Bol  d’ Or για τη Γαλλία

Η Hayabusa είναι μία από τις μοτοσυκλέτες που πολλοί  πίνουν νερό στο όνομά της. Αν και έχουν περάσει χρόνια από τότε που βγήκε, δεν παύει να γοητεύει τους λάτρεις της ταχύτητας ανά τον κόσμο και το κυριότερο για την Suzuki, δεν παύει να πουλάει. 
Τον Σεπτέμβριο στο Τορίνο παρουσιάστηκε η GP Edition και τώρα παρουσιάζεται η Bol d’ Or έκδοση, που  θα παραχθεί σε 100 μονάδες μόνο και θα πουληθεί αποκλειστικά στη Γαλλία. 
Η ειδική αυτή έκδοση εφοδιάζεται με εξάτμιση της Αkrapovic, χαρίζοντάς της και τον ανάλογο ήχο. Επίσης έχει μεγαλύτερο, αγωνιστικό ανεμοθώρακα. Φυσικά υπάρχει αγωνιστικό κάλυμμα της πίσω θέσης που την μετατρέπει σε μονοθέσια. Έχουν αναβαθμιστεί τα φρένα και ο συμπλέκτης. Στο μοτέρ υπάρχουν προστατευτικά από ανθρακονήματα και πολλά τμήματα της μοτοσυκλέτας είναι ανοδιωμένα χάρη της  αισθητικής. Ειδική κατασκευή είναι η αλουμινένια πλάκα που φέρει τον αριθμό (από τους 100) της κάθε μοτοσυκλέτας. Και τέλος θα δίνεται ειδικό χαλί για να παρκάρει πάνω του η συλλεκτική Hayabusa. Ο θρυλικός αγώνας των 24 ωρών, Bol d’Or, έκλεισε πρόσφατα έναν αιώνα ζωής και η Suzuki που έχει σημειώσει αρκετά από τα ρεκόρ του αγώνα θέλησε να αποτίσει έναν φόρο τιμής σε αυτό τον αγώνα. Η τιμή της στη Γαλλία θα είναι €27.499 και ήδη η Suzuki Γαλλίας δέχεται παραγγελίες στην Online πλατφόρμα Smart Buy. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 19:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon