.
Κατηγορία Suzuki
Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 13:14

Suzuki Hayabusa 2021 - Ο θρύλος επιστρέφει! - Το αναλυτικό Δελτίο Τύπου

Όταν ξεκίνησε το 1999, η πρώτη γενιά Hayabusa σόκαρε τον κόσμο της μοτοσικλέτας, παρέχοντας ένα εντελώς νέο επίπεδο ταχύτητας, ισχύος και απόδοσης. Κέρδισε αμέσως τον τίτλο της ταχύτερης μοτοσικλέτας παραγωγής στον κόσμο και γέννησε την απόλυτη κατηγορία. Η εξαιρετική απόδοση του Hayabusa σε όλες τις μετρήσεις σε συνδυασμό με τον εύκολο έλεγχο και την εντυπωσιακή εμφάνισή του έχει καταφέρει να το κρατήσει στην νούμερο ένα θέση της κατηγορίας για τις τελευταίες δύο δεκαετίες. [Δελτίο Τύπου]

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

suzuki hayabusa 2021 bikeitgr 00007

Το πρώτο Hayabusa ήταν πολλά περισσότερα από μία μοτοσικλέτα. Η άφθονη ισχύς του κινητήρα του προσέφερε ένα ευρύτερο φάσμα επιλογής ταχυτήτων με αποτέλεσμα την ευχαρίστηση στην οδήγηση σε όλες τις συνθήκες. Το αεροδυναμικό στυλ που υιοθέτησε το Hayabusa με έναν από τους χαμηλότερους συντελεστές αντίστασης που επιτεύχθηκαν σε μοτοσικλέτα παραγωγής όχι μόνο συνέβαλε στον έλεγχο, τη σταθερότητα και την άνεση του αναβάτη, ο εντυπωσιακός νέος σχεδιασμός του βοήθησε στην υλοποίηση της εμβληματικής παρουσίας του Hayabusa. Οι πωλήσεις της πρώτης γενιάς ξεπέρασαν τις 115.000 μονάδες.

Μια πλήρης αλλαγή μοντέλου το 2008 διατήρησε όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του αρχικού Hayabusa, αυξάνοντας παράλληλα τη μετατόπιση του κινητήρα και εισάγοντας νέα χαρακτηριστικά που περιελάμβαναν ένα τολμηρό νέο σχεδιασμό των fairing. Περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων το 2013 αναβάθμισε τα φρένα μπροστά και εισήγαγε ένα σύστημα φρένων ABS. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά βοήθησαν στην πώληση 74.100 μονάδων κατά τη διάρκεια ζωής της δεύτερης γενιάς, φέρνοντας τις συνολικές πωλήσεις του Hayabusa σε περισσότερες από 189.100 μονάδες.

Η ομάδα των μηχανικών και των σχεδιαστών της Suzuki έχουν εργαστεί χωρίς κούραση από τότε, για να βελτιώσουν αμέτρητες πτυχές της μοτοσικλέτας και για να δημιουργήσουν και να προωθήσουν μια εντελώς νέα γενιά Hayabusa για όλους τους αναβάτες στο μέλλον. Η τρίτη γενιά Hayabusa αξιοποιεί τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες για να παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο και άνεση, και τελικά να βοηθήσει τους αναβάτες να αποκτήσουν εμπιστοσύνη, καθώς απολαμβάνουν την απόλυτη Ultimate Sport μοτοσικλέτα.

2. PRODUCT CONCEPT

suzuki hayabusa 2021 bikeitgr 00071

Χαρακτηριστικά κινητήρα:

• Κληρονομεί το θρυλικό υψηλής απόδοσης 1.340cm υγρόψυκτο τετρακύλινδρο κινητήρα του Hayabusa, ενώ εφαρμόζει updates για την περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης και της αντοχής.
• Το νέο αποκλειστικά σχεδιασμένο σύστημα εξάτμισης συμβάλλει στη βελτίωση της χαμηλής έως μεσαίας εμβέλειας ισχύος και της ροπής, καθώς και στην ικανοποίηση των προτύπων εκπομπών Euro 5.
• Τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του κινητήρα οδηγούν σε ομαλότερη, πιο σταθερά ισχυρή απόδοση του κινητήρα στο φάσμα των χαμηλομεσαίων στροφών που χρησιμοποιούνται συχνότερα στην καθημερινή οδήγηση.

Γενικά χαρακτηριστικά:

• Πλήρως βελτιωμένη ρυθμιζόμενη ανάρτηση μπροστά με KYB 43mm.
• Οι μπροστινές δαγκάνες φρένων Brembo Stylema 4 εμβόλων® σε συνδυασμό με δίσκους εξωτερικής διαμέτρου 320 mm βελτιώνουν την απόδοση πέδησης (310mm στη δεύτερη γενιά).
• Τα πρώτης τοποθέτησης ελαστικά Bridgestone S22 παρέχουν καλύτερη πρόσφυση.
• Νέες ζάντες 7 ακτινών.
• 50:50 κατανομή βάρους εμπρός-πίσω.
• Το τιμόνι τοποθετημένο 12 χιλιοστά πιο κοντά στον αναβάτη βελτιώνει σημαντικά την άνεση, μειώνει την κούραση και επίσης ενισχύει τον έλεγχο όταν απολαμβάνετε μια γρήγορη βόλτα.

 Τα προηγμένα ηλεκτρονικά βοηθήματα περιλαμβάνουν:

Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.)

Suzuki Drive Mode Selector Alpha (SDMS-α) με 3 εργοστασιακά ρυθμισμένες επιλογές και 3 διαθέσιμα προς ρύθμιση modes ανάλογα με τις προτιμήσεις του αναβάτη.
- Motion Track Traction Control System (10 modes + OFF)
- Power Mode Selector (3 modes)
- Bi-directional Quick Shift System (2 modes + OFF)
- Anti-lift Control System (10 modes + OFF)
- Engine Brake Control System (3 modes + OFF)
• Active Speed Limiter
• Launch Control System (3 modes)
• Emergency Stop Signal
Suzuki Easy Start System
• Low RPM Assist
• Cruise Control System
• Combined Brake System
• Motion Track Brake System
• Slope Dependent Control System
• Hill Hold Control System

Επιπλέον

suzuki hayabusa 2021 bikeitgr 00009

• Νέος πίνακας οργάνων TFT LCD panel ανάμεσα σε μεγάλα αναλογικά ταχύμετρο/στροφόμετρο.
• Κάθετα τοποθετημένος Multi-LED προβολέας.
• Φώτα θέσης με ενσωματωμένα φλας.
• LED φώτα πίσω.
• Νέα ανασχεδιασμένη τιμονόπλακα με νέους διακόπτες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.)

SDMS-α για «έξυπνη» οδήγηση

Το σύστημα Suzuki Drive Mode Selector Alpha (SDMS-α) συγκεντρώνει ένα πλήθος 5 προηγμένων ηλεκτρονικών βοηθημάτων ελέγχου οδήγησης, πλήρως διαμορφώσιμα από τον αναβάτη . Με αυτά βελτιστοποιούνται τα χαρακτηριστικά της απόδοσης ανάλογα τις συνθήκες και το στυλ οδήγησης του κάθε αναβάτη ο οποίος θα αισθανθεί μεγαλύτερη σιγουριά με την παρουσία τους. Εκτός από τις 3 εργοστασιακές ρυθμίσεις (A, B, C), το SDMS-α διαθέτει και 3 επιλογές πλήρως διαμορφώσιμες από τον αναβάτη (U1, U2, U3). Οι ρυθμίσεις και οι επιλογές γίνονται απο ένα διακόπτη στο δεξί grip και απεικονίζονται στην TFT LCD οθόνη στο κέντρο του πίνακα οργάνων.

Power Mode Selector

Επιλέξτε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά προφίλ απόδοσης ισχύος ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Το Mode 1 παρέχει άμεση απόκριση και αποδίδει τη μέγιστη δύναμη του κινητήρα. Είναι κυρίως η επιλογή για τον έμπειρο αναβάτη που θέλει να απολαύσει sport οδήγηση. Το Mode 2 παρέχει ηπιότερη απόκριση και μία γραμμικότερη απόδοση, ιδανική για καθημερινή οδήγηση. Το Mode 3 παρέχει την πιο ήπια απόκριση και μειωμένη απόδοση, κατάλληλη για οδήγηση σε βρεγμένο οδόστρωμα αλλά και πιο αρχάριους αναβάτες, χωρίς όμως να μειώνει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του νέου Hayabusa.

Motion Track Traction Control System

To νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης κάνει χρήση της νέα μονάδας IMU και παρακολουθεί συνεχώς τη γωνία κλίσης της μοτοσικλέτας επεμβαίνοντας στην απόδοση περιορίζοντας την ολίσθηση είτε σε στροφή είτε σε ευθεία. Το σύστημα παρέχει 10 προεπιλογές (με το 10 να είναι το πιο “επεμβατικό¨) και μπορεί να απενεργοποιηθεί

Σημείωση: Το σύστημα Motion Track Traction Control System δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση το χειρισμό του γκαζιού από τον αναβάτη και δεν εμποδίζει πλήρως την έλλειψη πρόσφυσης λόγω υψηλών ταχυτήτων.

Bi-directional Quick Shift System

Αλλάξτε ταχύτητες γρήγορα και εύκολα χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη ή του γκαζιού με το νέο σύστημα γρήγορης αλλαγής το οποίο διαθέτει 2 επιλογές. Το Mode 1 έχει γρήγορη απόκριση πετυχαίνοντας “αγωνιστικές” αλλαγές, ενώ το Mode 2 προσφέρει μια πιο ήπια απόκριση. Η απόδοση του νέου συμπλέκτη εξασφαλίζει τις τέλειες αλλαγές.

Anti-lift Control system

suzuki hayabusa 2021 bikeitgr 00015

Η Suzuki εξέλιξε επιτυχώς ένα προηγμένο σύστημα που μεγιστοποιεί την επιτάχυνση και περιορίζει τον μπροστινό τροχό από το να σηκωθεί. Το σύστημα προσφέρει 10 διαθέσιμες επιλογές όταν είναι ενεργοποιημένο, με το Mode 1 να επεμβαίνει ελάχιστα και το Mode 10 να κάνει αδύνατο τον τροχό να σηκωθεί ακόμα και με πλήρες άνοιγμα του γκαζιού και την παρουσία συνεπιβάτη στην πίσω σέλα!

Engine Brake Control system

Το σύστημα ακυρώνει το αποτέλεσμα του φρένου του κινητήρα παρέχοντας περισσότερο έλεγχο και ηπιότερη επιβράδυνση χωρίς κραδασμούς και γλίστρημα του πίσω τροχού. Η επιλογή 3 ρυθμίσεων και η πλήρης απενεργοποίηση επιτρέπουν τον έλεγχο της ισχύος του κινητήρα ανάλογα τι συνθήκες και τις προτιμήσεις του αναβάτη.

IMU

Μια IMU (Inertial Measurement Unit) μονάδα 6-αξόνων της Bosch συνδυάζει μετρήσεις επιτάχυνσης και γυροσκοπίου σε ένα πακέτο που παρακολουθεί συνεχώς την κλίση της μοτοσικλέτας σε όλους τους άξονες. Αυτές οι μετρήσεις συνδυάζονται συνεχώς και αναλόγως ρυθμίζεται η κατάσταση της μοτοσικλέτας μέσω των λειτουργιών του S.I.R.S.

Launch Control System

Ανοίξτε το γκάζι και νιώστε σαν ένας πραγματικός αγωνιζόμενος στη γραμμή της εκκίνησης. Επιλέξτε ανάμεσα σε 3 ρυθμίσεις που ταιριάζουν στη εμπειρία σας: Το Mode 1 περιορίζει την ταχύτητα στην εκκίνηση στις 4,000 σ.α.λ, το Mode 2 λειτουργεί στις 6,000 σ.α.λ, ενώ το Mode 3 — το ταχύτερο — λειτουργεί στις 8,000 σ.α.λ.

Active Speed Limiter – Περιοριστής Ταχύτητας

Μια πρωτιά στο χώρο της μοτοσικλέτας, αυτό το σύστημα επιτρέπει τη ρύθμιση της μέγιστης ταχύτητας ανεξαρτήτου ανοίγματος του γκαζιού. Μια λειτουργία που βοηθά τον αναβάτη να τηρεί τα όρια ταχύτητας σε μεγάλα ταξίδια χωρίς κούραση.

Cruise Control System

Το Cruise Control μειώνει την κούραση σε μεγάλα ταξίδια επιτρέποντας στον αναβάτη να διατηρεί μια προτιμώμενη ταχύτητα χωρίς να κρατά σταθερό τον καρπό του στο άνοιγμα του γκαζιού. Η αυξομείωση της ταχύτητας γίνεται εύκολα με τους 2 mode/set διακόπτες στο αριστερό grip και ρυθμίζεται από τα 31χλμ/ώρα έως 200χλμ/ώρα μεταξύ 2,000 έως 7,000 σ.α.λ με 2η σχέση στο κιβώτιο ή μεγαλύτερη. Απενεργοποιείται άμεσα με την πίεση του φρένου.

Emergency Stop Signal – Σινιάλο έκτακτης ανάγκης

Άλλη μία πρωτιά σε μοτοσικλέτα Suzuki, αυτή η λειτουργία ενεργοποιεί τα φλας μπροστά και πίσω με γρήγορο ρυθμό ώστε να προειδοποιήσει διερχόμενα οχήματα εάν φρενάρετε απότομα σε ταχύτητες άνω των 55χλμ/ώρα.

Suzuki Easy Start System και RPM Assist

Το Suzuki Easy Start, ενεργοποιεί την μίζα την μοτοσικλέτα με ένα και μοναδικό πάτημα ενώ το Low RPM Assist παρέχει μία ήπια και πιο σίγουρη λειτουργία της μοτοσικλέτας μέσα στο μποτιλιάρισμα της πόλης, με τις συχνές στάσεις και εκκινήσεις.

Motion Track Brake System

Το σύστημα συνδυάζει τα δεδομένα κλίσης και στάσης της μοτοσικλέτας από τη μονάδα IMU και επιτρέπει την ενεργοποίηση του ABS, όχι μόνο στις ευθείες αλλά και μέσα στη στροφή.

Σημείωση: Το ABS δεν είναι κατασκευασμένο για να μειώνει την απόσταση πέδησης. Πάντα να οδηγείτε με ασφαλή ταχύτητα σε όλες τις συνθήκες.

Slope Dependent Control System

Παρακολουθεί την στάση και κλίση της μοτοσικλέτας και επεμβαίνει στην πίεση που ασκεί το ABS στα φρένα ώστε να μην ανασηκωθεί ο πίσω τροχός σε μεγάλη κατωφέρεια.

Hill Hold Control System

Το σύστημα Hill Hold Control αυτόματα ενεργοποιεί το πίσω φρένο για 30’’ μετά από στάση της μοτοσικλέτας σε ανωφέρεια. Αυτό βοηθά τον αναβάτη να ξεκινήσει ομαλά χωρίς το άγχος της ολίσθησης της μοτοσικλέτας προς τα πίσω. Το σύστημα απενεργοποιείται είτε πιέζοντας ελαφρά το φρένο μπροστά, είτε ανοίγοντας προοδευτικά το γκάζι για να εκκινήσει η μοτοσικλέτα

Βελτιστοποιημένη ανάρτηση

suzuki hayabusa 2021 bikeitgr 00060

Το αναστραμμένο πιρούνι της KYB παρέχει διαδρομή 120mm μπροστά και διαθέτει diamond-like carbon (DLC) επίστρωση στις 43mm εξωτερικές μπουκάλες. Προφόρτιση, συμπίεση και επαναφορά είναι πλήρως ρυθμιζόμενα. Η εσωτερική δομή του πίσω ρυθμιζόμενου αμορτισέρ KYB link-type αναβαθμίστηκε με γνώμονα την αντοχή και τις επιδόσεις.

Brembo Stylema® φρένα μπροστά

Το Hayabusa διαθέτει τη τελευταία σειρά της Brembo, τα Stylema® που χαρακτηρίζονται από το χαμηλό βάρος, και το compact μέγεθός τους. Εξελιγμένα για μοτοσικλέτες υψηλών προδιαγραφών και επιδόσεων, επιτρέπουν τον καλύτερο αερισμό των υλικών τριβής με άμεση αύξηση του επιπέδου λειτουργίας των φρένων. Το σύνολο ολοκληρώνουν οι δίσκοι 320mm μπροστά με ένα νέο σχεδιασμό που βελτιώνει τη θερμοκρασία λειτουργίας τους.

Αποκλειστικά σχεδιασμένα ελαστικά από τη Bridgestone

Η Suzuki συνεργάστηκε στενά με Bridgestone για χρόνια, εξελίσσοντας τα νέα BATTLAX HYPERSPORT S22 ώστε να ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες για πρόσφυση του νέου Hayabusa. Με νέα σύνθεση τα νέα ελαστικά λειτουργούν τόσο σε στεγνό όσο και σε υγρό οδόστρωμα κάτω από όλες τις συνθήκες διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλά επίπεδα αντοχής. Τα ελαστικά είναι τοποθετημένα πάνω σε νέες ζάντες 7 ακτινών.

Επιθετικό αλλά και κομψό

Οι αναβάτες θα λατρέψουν το γνώριμο σχέδιο του πίνακα οργάνων και θα εντυπωσιαστούν από το πλήθος πληροφοριών και λειτουργιών που τους παρέχει το νέο Hayabusa. Μεγαλύτερο, ευκρινέστερο και πάντα με την παρουσία των αναλογικών δεικτών, ο αναβάτης θα ξεχωρίζει τα πάντα με τη νέα οθόνη τοποθετημένη στο κέντρο. Ως προσθήκη στο σύστημα SDMS-α λειτουργεί ως ένα Active Data display που προσφέρει αμέτρητες πληροφορίες (π.χ. μοίρες κλίσης της μοτοσικλέτας).

Φωτίζοντας το δρόμο με στυλ

suzuki hayabusa 2021 bikeitgr 00055

Το νέο Hayabusa διαθέτει κάθετα τοποθετημένα LED φώτα μπροστά.

Η φωτεινή δέσμη είναι χαρακτηριστική και προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Τα πρωτοεμφανιζόμενα φώτα θέσης είναι ενσωματωμένα με τα φλας και αποτελούν την εξωτερική πλευρά των εισαγωγών αέρα SRAD. Στο πίσω μέρος το σύνολο αποτελείται από ένα LED φωτιστικό σώμα που δημιουργεί μια κοφτερή εμφάνιση.

3. ENGINE DESIGN

suzuki hayabusa 2021 bikeitgr 00065

Κινητήρας

Ο βελτιωμένος κινητήρας του νέου Hayabusa επικεντρώνεται στους ακόλουθους στόχους σχεδιασμού.

1. Βελτιώσεις στη διάρκεια και τη μακροζωία του.
2. Μεγαλύτερη δύναμη και ροπή στο φάσμα των χαμηλών και μεσαίων στροφών.
3. Χρήση των τελευταίων ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου που βοηθούν στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης του αναβάτη και παρέχουν μια ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.
4. Ικανοποιεί τα πρότυπα εκπομπών Euro 5 χωρίς να θυσιάσει την τελική ταχύτητα.

Σύστημα εξάτμισης

suzuki hayabusa 2021 bikeitgr 00078

Ένας νέος σωλήνας που συνδέει τους κυλίνδρους #1 και #4 βοηθά στην παροχή πιο ισχυρής ισχύος και ροπής σε ταχύτητες χαμηλής έως μεσαίας κατηγορίας. (Οι κύλινδροι #2 και #3 συνδέθηκαν στο προηγούμενο σχέδιο.) Ο καταλυτικός μετατροπέας ενός σταδίου της προηγούμενης γενιάς αντικαθίσταται από ένα νέο σύστημα δύο σταδίων που τοποθετεί έναν ελλειπτικό μετατροπέα στον συλλέκτη ακολουθούμενο από κυλινδρικό σε καθένα από τα δύο τελικά των εξατμίσεων. Αυτό συνδυάζεται με την προσθήκη ενός δεύτερου αισθητήρα O2 για την ικανοποίηση των προτύπων εκπομπών Euro 5.

Επετεύχθη μείωση των τελικών κατά 1,98 λίτρα, ενώ, η αλλαγή σε μονούς σωλήνες στο πίσω μέρος και η υιοθέτηση μιας απλούστερης δομής σιγαστήρα πετυχαίνει μείωση 2.054 γραμμάρια από το βάρος του συστήματος εξάτμισης. Επιπλέον, οι σιγαστήρες υιοθετούν ένα εσωτερικό σχέδιο 2 επιπέδων που αντικαθιστά το προηγούμενο των 3 επιπέδων. Αυτή η αλλαγή απλοποιεί την εσωτερική δομή, μειώνοντας το βάρος των τελικών και επιτρέποντας μεγαλύτερη ελευθερία ώστε να δημιουργηθεί ένα ελκυστικότερο εξωτερικό σχέδιο.

Ride-by-Wire Electronic Throttle System

Εκτός από τη νέα μονάδα ECM το νέο Hayabusa εξοπλίζεται με ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου γκαζιού και παρέχει ελαφριά, φυσική απόκριση με γραμμικό έλεγχο παρόμοιο με αυτόν της συμβατικής λειτουργίας του γκαζιού.

Φιλτροκούτι

suzuki hayabusa 2021 bikeitgr 00003

Οι αλλαγές στο σχήμα των σωμάτων του γκαζιού κατέστησαν δυνατή την αύξηση της χωρητικότητας του κουτιού αέρα από 10,3 λίτρα σε 11,5 λίτρα. Το καπάκι υιοθετεί ένα νέο κυματοειδές σχήμα που αυξάνει τη δομική ακαμψία του. Ο σχεδιασμός που προκύπτει βελτιώνει την ποιότητα του ήχου εισαγωγής, ενώ επιτρέπει επίσης την εξάλειψη των εσωτερικών θέσεων υποστήριξης.

Suzuki Ram Air Direct (SRAD)

suzuki hayabusa 2021 bikeitgr 00030

Η ανάλυση ροής που εφαρμόζεται στους αγωγούς εισαγωγής Suzuki Ram Air Direct (SRAD) μειώνει την απώλεια πίεσης και αυξάνει τη ροή του αέρα υπό πίεση στο φιλτροκούτι.
Πρόσθετα οφέλη αυτού του νέου σχεδιασμού περιλαμβάνουν τη συμβολή του στην εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση και την παραγωγή ενός ικανοποιητικού ήχου κατά την εισαγωγή του αέρα.

4. ΧΡΩΜΑΤΑ

suzuki hayabusa 2021 bikeitgr 00008

B5L (Glass Sparkle Black / Candy Burnt Gold)

B5M (Metallic Mat Sword Silver / Candy Daring Red)

B5N (Pearl Brilliant White / Metallic Mat Stellar Blue)

5. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

suzuki hayabusa 2021 bikeitgr 00046

Συνολικό μήκος 2,180 mm
Συνολικό πλάτος 735 mm
Συνολικό ύψος 1,165 mm
Μεταξόνιο 1,480 mm
Απόσταση από το έδαφος 125 mm
Ύψος σέλας 800 mm
Βάρος 264 kg
Τύπος κινητήρα 4-κύλινδρος σε σειρά, Υγρό-ψυκτος DOHC
Διάμετρος x Διαδρομή 81.0 mm x 65.0 mm
Κυβισμός 1,340 cm3
Σχέση συμπίεσης 12.5:1
Τροφοδοσία Καυσίμου Ψεκασμός
Σύστημα εκκίνησης Ηλεκτρικό
Σύστημα λίπανσης Υγρό κάρτερ
Μετάδοση 6 Σχέσεων, Bi-directional Quick Shifter
Ανάρτηση Μπροστά USD πιρούνι πλήρως ρυθμιζόμενο ΚΥΒ 43mm
Πίσω Link type, πλήρως ρυθμιζόμενη ΚΥΒ
Γωνία κάστερ / Ίχνος 23° 00’ / 90 mm (3.54 in.)
Φρένα Μπροστά Brembo Stylema®, 4-πίστονες, διπλοί δίσκοι, ABS
Πίσω Nissin, 1-πίστονη, μονός δισκος, ABS
Ελαστικά Μπροστά 120/70ZR17M/C (58W), tubeless
Πίσω 190/50ZR17M/C (73W), tubeless
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ 20.0 L
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon