.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 11:30

Hayabusa Turbo το 2018!

 

Νωρίτερα από το αναμενόμενο το νέο Hyper GT!   

 

 

Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη προσμονή (και προσδοκία) στον κόσμο των δύο τροχών, πέρα από την ανανέωση του Suzuki Hayabusa! Όλοι περιμένουν την “απάντηση” της Suzuki σε μια κατηγορία στην οποία βασίλευσε με την μοτοσυκλέτα – θρύλο, η οποία το 2018, θα κλείσει είκοσι χρόνια από την πρώτη παρουσίαση της.

Το timing λοιπόν είναι πάρα πολύ καλό για το λανσάρισμα του νέου μοντέλου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του asphalt and rubber, θα φέρει υπερτροφοδότηση και θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2018 ως μοντέλο 2019.

Μέχρι στιγμής, δεν υπήρχαν… ελπίδες για νέο Hayabusa πριν το 2019, αφού η Suzuki είχε ήδη καταθέσει έγγραφα σε υπηρεσία των ΗΠΑ σχετικά με τις εκπομπές καυσαερίων των 2018 μοντέλων, μέσα στα οποία συμπεριλαμβανόταν και το GSX 1300R, όπως το γνωρίζουμε. Καμία αλλαγή δηλαδή και συνέχιση του υπάρχοντος μοντέλου.

Το A&R όμως, ισχυρίζεται ότι οι πληροφορίες του κάνουν λόγο για παρουσίαση  της νέα γενιάς Hayabusa μέσα στο 2018, παρά το ότι θα παράγεται κανονικά και το υπάρχον μοντέλο.

Τώρα σε ότι αφορά στην υπερτροφοδότηση… έχουν ακουστεί τόσα πολλά σενάρια, που θα πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Σίγουρα η Suzuki “κοιτάζει” προς αυτή την κατεύθυνση… έχει επιβεβαιωθεί μάλιστα υπετροφοδοτούμενη μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού, το GSX-700T, που θα παρουσιαστεί φέτος το φθινόπωρο.

Όμως σε ότι αφορά στο νέο Hayabusa, ακριβώς επειδή έχει αυτή την αύρα του θρύλου και είναι συνυφασμένο με την υπέρβαση των ορίων, πολύ εύκολα μπορούν να ακουστούν υπερβολές και φήμες με πολλά… φίδια και δράκους…

Κρατάμε λοιπόν την πιθανότητα παρουσίασης το 2018, για όλα τα άλλα, θα δείξει... 

(Η φωτογραφία που έχει χρησιμοποιηθεί αποτελεί μια εικαστική θεώρηση του νέου μοντέλου από το Kardesign και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα)

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 12:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon