.
Κατηγορία Royal Enfield
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 10:19

Royal Enfield 2016 - Ετοιμάζει τρία νέα μοντέλα!

Με νέους κινητήρες

 

Η Royal Enfield ετοιμάζεται να παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα το 2016! Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, το Himalayan θα είναι το ένα από αυτά, μία adventure μοτοσυκλέτα, ενώ οι κινητήρας που θα χρησιμοποιούν, θα είναι ένας δικύλινδρος εν σειρά, και ένας μονοκύλινδρος χωρητικότητας 410 κυβικών εκατοστών. Η μία μοτοσυκλέτα από αυτές θα είναι μία scrambler και όλες θα περάσουν από την πένα του σχεδιαστή Pierre Terblanche που συνεργάζεται εδώ και καιρό με το εργοστάσιο.
Ωστόσο, η παραγωγή των μοτοσυκλετών, αναμένεται να μεταφερθεί από την Ινδία που είναι τώρα, πίσω στην Αγγλία. Εκεί, σύμφωνα με το διευθυντή πωλήσεων, Siddhartha Lal, θα δημιουργηθεί ένα νέο κέντρο τεχνολογίας και εξέλιξης, που θα ανοίξει τις πύλες του μέσα στη χρονιά, και θα απορροφήσει το 50% της παραγωγής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον Pierre Terblanche, πρώην σχεδιαστή της Ducati, στην Royal Enfield βρίσκεται πλέον και ο πρώην Project Manager της Triumph, Simon Warburton, ο οποίος έχει αναλάβει την διεύθυνση παραγωγής και στρατηγικής της εταιρίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon