.
Κατηγορία Royal Enfield
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 08:35

Royal Enfield Himalayan 2016 - Παρουσιάζει νέο Adventure μοντέλο!

 

Κατοχύρωσε το όνομα

 

Η Royal Enfield προχώρησε στην κατοχύρωσε το όνομα Himalayan, το οποίο δηλώνει ότι προχωρά στην κατασκευή και παρουσίαση ενός νέου μοντέλου. Με τέτοιο όνομα, το πιθανότερο είναι να δούμε μία νέα adventure μοτοσυκλέτα σύντομα. Να θυμήσουμε ότι ο σχεδιαστής της Ducati, Cagiva και Piaggio, και πιο τελευταία της Norton, Pierre Terblanche, μετά στην μεταπήδηση του στην Confederate Motorcycles, ανέλαβε ως υπεύθυνος του τμήματος σχεδιασμού της Royal Enfield.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε μία όμορφη μοτοσυκλέτα, η οποία σύμφωνα με επιβεβαιωμένες φήμες, θα βασίζεται σε έναν νέο κινητήρα χωρητικότητας 400 κυβικών εκατοστών. Η νέα Himalayan της οποίας το όνομα εμπνέεται από τις εκδρομές που διοργανώνονται στα Ιμαλάϊα αποκλειστικά με μοτοσυκλέτες Enfield, θα είναι και η πρώτη δουλειά της συνεργασίας του κορυφαίου σχεδιαστή και της Royal Enfield.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 13:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon