.
Κατηγορία Royal Enfield
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 14:59

EICMA 2021 - Royal Enfield 120th anniversary edition 2022

Για να γιορτάσει τα 120 χρόνια από την ίδρυση της, η Royal Enfield παρουσίασε στην EICMA 2021 δυο εκπληκτικές σπέσιαλ εκδόσεις των Continental GT 650 και Interceptor INT 650.

Πρόκειται για μια σειρά περιορισμένης παραγωγής που θα κυκλοφορήσει μόλις σε 480 μοτοσυκλέτες σε παγκόσμια κλίμακα. Εκατόν είκοσι για την Ινδία, 120 για την Ευρώπη, 120 για την Αμερική και 120 για την Ασία. Και από αυτές τις 120 για κάθε ήπειρο, οι 60 θα είναι Continental GT και οι άλλες 60 Interceptor.

Οι σπέσιαλ αυτές εκδόσεις γιορτάζουν τις κατασκευαστικές παραδόσεις της Royal Enfield, παραδόσεις που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά για 120 χρόνια μέχρι σήμερα.

Αμφότερες οι εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο χρωμιωμένο γυαλιστερό φινίρισμα, με χειροποίητα σήματα από μπρούτζο, χρυσές ρίγες στο ρεζερβουάρ και στην ουρά βαμμένες στο χέρι, επετειακά εμβλήματα, μοναδικές σέλες και αύξοντα αριθμό στο ρεζερβουάρ.

Τα εκπληκτικά σήματα στο ρεζερβουάρ είναι φτιαγμένα στο χέρι, όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε, σε συνεργασία με την οικογένεια Senthil από το Kumbakonam στο Tamil Nadu της Ινδίας, οικογένεια με παράδοση στη δημιουργία μπρούτζινων κομψοτεχνημάτων για τους ναούς της χώρας.

Οι ρίγες σε ρεζερβουάρ και ουρά έχουν βαφτεί στο χέρι, αποτίοντας φόρο τιμής στις θρυλικές ρίγες του Madras, με τεχνίτες που τις κάνουν ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ κάθε φορά, δίχως εργαλεία, μηχανήματα και ρομπότ.

Τα μοναδικά αυτά χρωμιωμένα μαύρα ρεζερβουάρ έχουν εξελιχθεί στο εργοστάσιο της Chennai, το original εργοστάσιο της Royal Enfield από τη δεκαετία του 1950, αυτό στο οποίο ξεκίνησε το ινδικό ταξίδι της φίρμας. Το χρώμιο αυτό είναι ένα εναλλακτικό, και βιώσιμο χρώμιο, φιλικό προς το περιβάλλον. Πέρα από τα ρεζερβουάρ οι μοτοσυκλέτες είναι ολόμαυρες, ενώ φέρουν μια σειρά από επίσημα αξεσουάρ για την περίσταση.

Τέλος, μοναδική είναι και η καφέ σέλα, που είναι ασορτί με τα καφέ γκριπ.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να προ-παραγγείλετε μια από τις υπέροχες αυτές σπέσιαλ εκδόσεις, δείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon