.
Κατηγορία Polaris
Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 14:45

Polaris RZR XP 2019 - Φωτό & Video

Φοβερά DRL φώτα, TFT οθόνη, μέχρι 168hp, ακόμα και ηλεκτρονικές αναρτήσεις!

H Polaris παρουσίασε τη νέα σειρά Extreme SSV (Side by side) RZR XP του 2019, και με ικανοποίηση βλέπουμε πως τα επίπεδα ωρίμανσης τόσο τεχνολογικά όσο και αισθητικά έχουν πραγματικά ξεφύγει, συνεχίζοντας να θέτουν τα στάνταρ στη βιομηχανία.

rzr xp 1000 media 16 lg

Φυσικά αυτό που θα προσέξουν πρώτα όλοι είναι τα LED DRL φώτα μπροστά, που είδαμε για πρώτη φορά στα μοντέλα του 2018, κι έχουν ένα εκπληκτικό σχέδιο, αναλόγου βαρύτητας με τον εμβληματικό προβολέα του KISKA στις μοτοσυκλέτες!

Εντυπωσιακή είναι και η Ride Command TFT οθόνη ελέγχου (touch screen παρακαλώ!) των RZR XP, στην οποία μπορείτε να αλλάζετε ενδείξεις ακόμα και με γαντοφορεμένα χέρια! Ο όγκος πληροφορίας είναι πραγματικά τεράστιος, ενώ μέσω της οθόνης μπορεί κανείς να δει και τη λειτουργία των ημί-ενεργητικών αναρτήσεων (αν η συγκεκριμένη έκδοση τις διαθέτει), αλλά και να ελέγξει τις... κάμερες που είναι τοποθετημένες εμπρός και πίσω!

rzr xp 1000 media 17 lg

Στην Ride Command οθόνη μπορείτε να δείτε και το στίγμα σας, μέσω GPS, να καταγράψετε τη βόλτα σας, αλλά και να συνδέσετε το smartphone σας, και να δείτε στην οθόνη τα μηνύματα και τις κλήσεις σας! Μπορείτε ακόμα και να τηλεφωνήσετε, χρησιμοποιώντας την οθόνη, αλλά και να ελέγξετε το σύστημα πολυμέσων του RZR XP, ακούγοντας μουσική, ράδιο, αλλά και να ελέγξετε τον καιρό. Στην οθόνη θα δείτε πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίας του SSV σας, το επόμενο service, την έκδοση του λογισμικού που χρησιμοποιείτε, 

rzr xp 4 turbo media 11

Οι εκδόσεις των RZR XP είναι 6, όλες στα 1000 κυβικά, με turbo ή χωρίς. Οι επιδόσεις του δικύλινδρου κινητήρα φτάνουν τους 110 hp χωρίς turbo και τους 168 με turbo. Όσον αφορά στους επιβαίνοντες, τα RZR XP βγαίνουν τόσο σε διθέσιες όσο και σε τετραθέσιες εκδόσεις, και σε μία ειδική έκδοση για διάσχιση ποταμών και λάσπης.

Οι ημί-ενεργητικές αναρτήσεις που είδαμε για πρώτη φορά σε SSV το 2018, στην σειρά των RZR XP, είναι όλα τα λεφτά, καθώς αλλάζουν τη λειτουργία τους ανάλογα με το τερέν, στις στροφές (οι εξωτερικές σκληραίνουν για να μειωθεί το body roll), κατά το φρενάρισμα (οι μπροστινές σκληραίνουν για να αποφύγετε τη μεγάλη βύθιση), αλλά και στα άλματα (οι αποσβέσεις στο μέγιστο και στα 4 άκρα για να αποφύγετε το τερμάτισμα)!

rzr xp turbo media 6 lg

Στα υπόλοιπα στοιχεία της γκάμας για το 2019, ανανεωμένο είναι το design, νέο το εσωτερικό των οχημάτων, χαμηλότερες οι πόρτες, ακόμα καλύτερη η κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Οι αναρτήσεις, το πλαίσιο, τα φρένα και τα ελαστικά συνεχίζουν να είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά (Walker Evans, Maxxis Bighorn, 4 δισκόφρενα, κλπ.)

Φωτογραφίες

Βίντεο

Δείτε παρακάτω ένα εντυπωσιακό βίντεο με τα highlights των RZR XP 2019.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 14:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon