.
Κατηγορία Norton
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 11:03

Norton – Περιορισμένης παραγωγής Dominator Street

Βασισμένο πάνω στο café racer Dominator της Norton, το Dominator Street είναι κατά κάποιο τρόπο η… “ντεκαφεϊνέ” έκδοση αυτού, αφού η πιο διακριτή αλλαγή πάνω του, είναι η τοποθέτηση ίσιου τιμονιού με μικρό rise, αντί για τα clipon της standard έκδοσης.

Πέραν αυτού όμως, υπάρχει ένα άλλο στοιχείο το οποίο προσδίδει μοναδικότητα και αυτό είναι η κατασκευή και “σμίλευση” του ρεζερβουάρ αποκλειστικά στο χέρι, από εξειδικευμένους τεχνίτες. Το σχήμα δεν διαφέρει σε σχέση με αυτό του Dominator Café, ωστόσο το hand-made της όλης υπόθεσης, δίνει άλλο “αέρα”.

Πέραν τούτων, αλλαγές δεν υπάρχουν, η μοτοσυκλέτα κινείται από το δικύλινδρο σε σειρά και αεροελαιόψυκτο μοτέρ των 961 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 80 ίππους / 6.500 σ.α.λ. και 9,1 kg-m /  5.200.

Oι μελλοντικοί ιδιοκτήτες, θα έχουν την δυνατότητα επιλογής σε ότι αφορά στο μπροστινό  μεταξύ USD ή συμβατικού πιρούνιου της Ohlins. Η συγκεκριμένη έκδοση, θα παραχθεί σε 50 αριθμημένα κομμάτια, με την τιμή της να διαμορφώνεται στις 21.950 βρετανικές λίρες, δηλαδή –με την τρέχουσα ισοτιμία- στα 24.290 ευρώ.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 21:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon