.
Κατηγορία Norton
Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 09:25

Norton – Έρχεται… ο Άτλαντας!

Teaser video μας προετοιμάζει για το δικύλινδρο Scrambler

Στα τέλη του Ιουνίου που μας πέρασε, η Norton είχε δώσει στην δημοσιότητα κάποιες ψηφιακές απεικονίσεις ενός μελλοντικού της μοντέλου, με το όνομα “Atlas”. Επρόκειτο για ένα scrambler μοντέλο με δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 650 κ.εκ., προερχόμενο, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, από το… ήμισυ του μοτέρ που εφαρμόζεται στο V4 RR Superbike της εταιρείας.

Εχθές (1/11/2018) η Norton ανήρτησε ένα teaser video στους λογαριασμούς της στα social media, με το οποίο μας προετοιμάζει για την παρουσίαση του μοντέλου. “We have history” – έχουμε ιστορία δηλαδή, αναγράφεται στο video, με κλασικά scrambler της Norton να εμφανίζονται στα πλάνα. Το video κλείνει με την υπόσχεση ότι θα υπάρξει και συνέχεια, όποτε, χωρίς να έχει τις ικανότητες του επιθεωρητή Κλουζώ κανείς, εύκολα καταλαβαίνει ότι πρόκειται για την επικείμενη παρουσίαση του Atlas.

36254293 10155538769356099 1029137849896665088 o

Το θέμα είναι αν το μοντέλο θα αποκαλυφθεί στο Μιλάνο, στις 6 Νοεμβρίου ή λίγο αργότερα στην έκθεση NEC, στο Birmingham της Bρετανίας (15 Νοεμβρίου), όπου η Norton θα παίζει “εντός έδρας”. Λογικά, μάλλον το δεύτερο, οπότε ένα άλλο ερωτηματικό είναι αν αυτό που θα παρουσιαστεί θα είναι concept ή μοντέλο παραγωγής.

Θα δείξει… το σίγουρο είναι πάντως, ότι η Norton θέλει να παρουσιάσει ένα μοντέλο με τιμή που να απευθύνεται σε πολύ περισσότερο κόσμο και όχι μόνο σε συλλέκτες ή ζάπλουτους και σοφά επιλέγει την Scrambler πλατφόρμα, που είναι πολύ της μοδός!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 09:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon