.
Κατηγορία MV Agusta
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 16:13

MV Agusta Rapido Serie Oro - Η τέχνη στην αστική κινητικότητα!

Γνωρίζετε το μότο της MV Agusta; Ε, κατά το Motorcycle Art, τώρα θα λέμε και πατίνι art, καθώς η εταιρεία της Schiranna παρουσίασε το πρώτο της -εξαιρετικά στιλάτο είναι η αλήθεια- ηλεκτρικό πατίνι που ακούει στο όνομα Rapido Serie Oro.

Μετά από την παρουσίαση της σειράς AMO, των πρώτων 2 ηλεκτρικών ποδηλάτων της MV Agusta, σειρά έχει η κατηγορία των ηλεκτρικών πατινιών, πάντα με το μοναδικό στιλ σχεδιασμού της ιταλικής εταιρείας.

Η MV Agusta διατείνεται πως το Rapido εμπνέεται από τις κορυφαίου design “Serie Oro” μοτοσυκλέτες της, και αυτά δεν είναι λόγια του αέρα, καθώς το Rapido έχει σώμα, γραμμές και προβολέα που όντως βασίζονται σχεδιαστικά στις μοτοσυκλέτες της φίρμας!

Τα χρώματα του Rapido είναι κόκκινο, μαύρο και χρυσό, ενώ διαθέτει κορυφαία υλικά και εξαρτήματα. Το πλαίσιο του είναι από μαγνήσιο, οι τροχοί των 10 ιντσών έχουν tubeless fat ελαστικά, και το πατίνι φρενάρει με 2 δισκόφρενα!

Ο brushless κινητήρας είναι 48V 500W (0,67 hp), έχει 2,44 kgm ροπής (!), τελική 40 χλμ/ώρα που όμως κλειδώνει στα 25 χλμ/ώρα για τις χώρες της Ε.Ε., και αυτονομία 50 χιλιομέτρων.

Το Rapido μπορεί να ανέβει ανηφόρες με κλίση έως και 14 μοιρών, ενώ ο αναβάτης έχει στη διάθεση του 4 Power Control Modes: pedestrian, Eco, Comfort και Sport+.

Στα όργανα έχουμε μια μεγάλη ψηφιακή LCD οθόνη 4 ιντσών, που συνδέεται με το smartphone του αναβάτη με ένα app.

Κι όπως λέει και ο Ratmir Sardarov, επικεφαλής του τμήματος e-mobility της MV Agusta: “Το όνομα της MV Agusta αφορά και την Τέχνη στην αστική κινητικότητα.”

Το πανέμορφο Rapido Serie Oro θα βγει σύντομα για πώληση μέσω διαδικτύου, ενώ κατόπιν θα διατίθεται και από τους dealer της MV Agusta.

Η τιμή του βρίσκεται στα 999 ευρώ, ενώ μέχρι τα Χριστούγεννα έχει τιμή προσφοράς στα 849 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon