.
Κατηγορία MV Agusta
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 17:58

MV Agusta Brutale 800 RR America 2018

 

Ξεχωριστή και συλλεκτική

Ειδική περίπτωση! Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι πρόκειται για μια MV Agusta, γεγονός που από μόνο του αρκεί για να προσδώσει σε μια μοτοσυκλέτα “εξωτική διαφορετικότητα”, η Brutale 800 RR America του 2018 είναι και special έκδοση, γεγονός που αυξάνει ακόμα περισσότερο το πρεστίζ της!

mv agusta america 7

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα Brutale 800RR περιορισμένης παραγωγής βαμμένο στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, ως φόρος τιμής στο MV Agusta 750S America του 1975. Υπάρχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που υποδηλώνουν και υπογραμμίζουν την μοναδικότητα αυτής της special έκδοσης, τοποθετημένα στρατηγικά, με την... φετιχιστική μαεστρία που χαρακτηρίζει του Ιταλούς.

mv agusta america 2

Πέραν αυτών βέβαια, η μοτοσυκλέτα φέρει και όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει στα Brutale 800RR 2018. Επανασχεδιασμένο κιβώτιο ταχυτήτων και αντικραδασμικός άξονας, νέος χρονισμός στους εκκεντροφόρου και νέες βαλβίδες, είναι οι αλλαγές που αφορούν στον κινητήρα, ενώ στο ηλεκτρονικό πεδίο, έχει βελτιωθεί η χαρτογράφηση της τροφοδοσίας και η λειτουργία του traction control.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 17:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon