.
Κατηγορία MV Agusta
Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 13:44

Νέα MV Agusta Brutale 800 “Αmerica”

 

Περιορισμένη παραγωγή – συλλεκτική άξια

 

Μια νέα έκδοση του Βrutale 800 ανακοίνωσε η MV Agusta, για την οποία έμπνευση αποτέλεσε το ένδοξο παρελθόν της εταιρείας. Συγκεκριμένα, το νέο Brutale 800 America, αποτείνει φόρο τιμής σε μια ξεχωριστή για την MV Agusta μοτοσυκλέτα, την 750S America του 1975. 

Σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με τo “απλό” Brutale 800 (2017), ωστόσο η διαφοροποίηση είναι κυρίως και πρωτίστως αισθητική. Η έκδοση “America” φέρει τα χρώματα της αστερόεσσας στο ρεζερβουάρ της και όχι μόνο, όπως και το μοντέλο του 1975 άλλωστε, ενώ έχει μαύρα βαμμένα επί μέρους τμήματα για να αναδεικνύονται καλύτερα το κόκκινο το μπλε και το λευκό. Επίσης, στα πλαϊνά του ψυγείου αλλά και στην τιμονόπλακα, έχει σκαλιστεί με laser το “American Special Edition”.

Η μοτοσυκλέτα θα παραχθεί σε 50 αριθμημένα κομμάτια αρχικά (όσες και οι πολιτείες των Η.Π.Α), ενώ η επίσημη παρουσίαση της, θα γίνει στα πλαίσια του αγώνα WSBK στην Laguna Seca, στις 7-9 Ιουλίου. Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες, θα παραλαμβάνουν μαζί με τις πρώτες 50 "America" και ειδική πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό κατασκευής της μοτοσυκλέτας τους. 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 13:45

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta Dragster Blackout MV Agusta F4 RC 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon