.
Κατηγορία Moto Morini
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 11:10

Moto Morini 11 ½ - 2014

Ενισχύεται η γκάμα

 


Μετά από τα Corsaro Veloce, το Strider και το Scrambler, η γκάμα της Moto Morini ενισχύεται με το 11 ½ . Σύμφωνα με την Moto Morini, η νέα μοτοσυκλέτα έχει σχεδιαστεί δείχνοντας ιδιαίτερη σημασία στο ύφος και την ευκολία οδήγησης. Είναι ένα μοντέλο της κατηγορίας naked, το οποίο απευθύνεται σε ευρύ κοινό, για καθημερινή χρήση.

Ματ και ανθρακόνημα

Fering δεν υπάρχει, και ακόμη και οι καθρέπτες που βρίσκονται στα άκρα του τιμονιού, ενισχύουν την όμορφη εικόνα. Το νέο 11 ½ παράγεται σε μαύρο ματ σε πλαίσιο, κινητήρα, ανάρτηση και ρεζερβουάρ, με το χρώμα της άμμου να καλύπτει την σέλα. Συναντάμε επίσης τμήματα από ανθρακονήματα τόσο στο mini fering, στο προστατευτικό της αλυσίδας, τα φτερά, μπροστά και πίσω, αλλά και στα πλαϊνά τμήματα της σέλας.
Το ύψος της σέλας του φτάνει στα 800mm, και θα βολέψει τους περισσότερους αναβάτες, ενώ ο δικύλινδρος κινητήρας των 1.187 cc, που αποδίδει 117 ίππους στις 8.500 σ.α.λ., και 105Nm ροπής, έχει ρυθμιστεί ώστε να είναι λειτουργικός από τις χαμηλές στροφές. Την ευχρηστία του ενισχύει και η τοποθέτηση μονόδρομου συμπλέκτητης Adler, APTC, ώστε να μην φρενάρει απότομα ο πίσω τροχός στα κατεβάσματα σχέσεων. Οι αναρτήσεις του αφορούν σε ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα και μονό αμορτισέρ που προέρχονται από τις Marzocchi και Paioli, ενώ τα φρένα διαθέτουν δαγκάνες της Brembo.

Δυνατότητα ενοικίασης

Η Moto Morini αναφέρει στο site της ότι το κόστος για την νέα αυτή μοτοσυκλέτα βρίσκεται στα 10.900euro, τιμή εξαιρετικά προσιτή για το συγκεκριμένο μοντέλο, ενώ, υπάρχει και η δυνατότητα Long Rent, επινοικίασης, διάρκειας 5 ετών, με αρχικό κεφάλαιο 3000€ και 200€ για τους υπόλοιπους 59 μήνες.
Στο συγκεκριμένο ποσό, περιλαμβάνονται οι πινακίδες, τα τέλη, η συντήρηση, η οδική βοήθεια, σετ ελαστικών και ασφάλεια.
Μετά, ο αναβάτης θα μπορεί να αγοράσει την μοτοσυκλέτα καταβάλλοντας 4.000€ ή να νοικιάσει ή αγοράσει όποιο άλλο μοντέλο θέλει, με έκπτωση 2000€,. Αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Μαρτίου, οπότε όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να βιαστούν.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 11:33

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Moto Morini Granpasso 1200 R »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon