.
Κατηγορία Moto Morini
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 11:08

Η Moto Morini με πέντε νέα μοντέλα στην EICMA 2023

Με το νέο cruiser Calibro 650 και τέσσερεις εκπλήξεις θα εμφανιστεί η γκάμα της ιταλικής εταιρείας.

Πριν μερικές μέρες η Moto Morini αποκάλυψε το Calibro 650, ένα cruiser βασισμένο στη δικύλινδρη πλατφόρμα 650 cc (καταγωγής CFMOTO με γονίδια Kawasaki) που ήδη χρησιμοποιεί στα X-Cape και Seiemmezzo. Αυτό είναι το πρώτο μοντέλο 2024 που αποκάλυψε η Moto Morini πριν καν φτάσουμε στην έκθεση EICMA 2023, αλλά σίγουρα δε θα είναι το τελευταίο.

Όπως ανακοινώνει τώρα στα κοινωνικά της δίκτυα η εταιρεία, στην EICMA θα έχει άλλα τέσσερα νέα μοντέλα δίπλα στο Calibro 650, δίχως να αποκαλύπτει τι θα αφορούν αυτά. Ωστόσο ο γενικός διευθυντής της Moto Morini, Alberto Monni, ήταν αποκαλυπτικότατος πριν μερικούς μήνες όταν έδωσε συνέντευξη σε ιταλικό μέσο αναλύοντας τα επόμενα βήματα της εταιρείας του.

moto morini xcape1200

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός είχε επισημοποιήσει αυτό που ήδη γνωρίζαμε, δηλαδή την επιστροφή των μεγάλων V2 των περασμένων δύο δεκαετιών που είχε σχεδιάσει ο σπουδαίος Franco Lambertini, με πιθανότερη πρώτη εφαρμογή την X-Cape 1200 που έχουμε ήδη δει σε επίσημες φωτογραφίες.

Η δε συνέχεια απεικονίστηκε σε ένα διάγραμμα της Moto Morini, στο οποίο φαίνεται πως ο μεγάλος V2 θα κινήσει μελλοντικά και μια modern classic (αλά Seiemmezzo ίσως;) καθώς και μια bobber/dragster εφαρμογή, ωστόσο τίποτε απο αυτά δεν αναμένεται στη γκάμα του 2024, καθώς υπάρχει μια άλλη πολύ σημαντική είδηση.

motomorini 2

Στην ίδια παρουσίαση του κυρίου Monni εμφανίζεται μια γεμάτη γκάμα V2 750, με έναν κινητήρα που ακόμη δεν έχουμε δει και με τον οποίο θα γεννηθούν αρκετά νέα μοντέλα σε διάφορες κατηγορίες.

Ο ίδιος αποκάλυψε τότε πως στην EICMA θα παρουσιαστεί το νέο Corsaro 750, άρα μαζί με το X-Cape 1200 πιθανότατα ξέρουμε ήδη τα δύο από τα τέσσερα νέα μοντέλα που θα στηθούν δίπλα στο Calibro 650 στο περίπτερο της Moto Morini.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon