Κατηγορία Mondial
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 12:48

FB Mondial Flat Track 125 – Έρχεται τον Σεπτέμβριο η νέα έκδοση

Βασισμένη στο HPS 125, η έκδοση Flat Track φέρνει κάτι παραπάνω από τις εμφανισιακές αλλαγές που πιάνει το μάτι.

Η σειρά των HPS125 Hipster έχει χτιστεί πάνω στον μονοκύλινδρο κινητήρα του ομίλου Piaggio που γνωρίζουμε καλά από τις ανάλογες μοτοσυκλέτες της Aprilia, σε συνδυασμό με ένα ξεχωριστό πακέτο πλαισίου-αναρτήσεων και σχεδίαση που αναδεικνύει τον χαρακτήρα και την ιστορία της FB Mondial.

Η νέα έκδοση Flat Track διατηρεί την ίδια κινητήρια μονάδα, εναρμονισμένη με τις προδιαγραφές Euro 5 και η οποία δύσκολα θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά μιας και προορίζεται για μια κατηγορία διπλωμάτων που υποχρεωτικά έχει ως ταβάνι απόδοσης τους 15 hp.

Παρόλα αυτά η ιταλική εταιρεία μας ενημερώνει πως η προσαρμογή στις προδιαγραφές εκπομπών καυσαερίων σε συνεργασία με τη Dell' Orto έχει ως αποτέλεσμα την τόνωση των χαμηλομεσαίων στροφών λειτουργίας του κινητήρα.

Η σημαντικότερη διαφοροποίηση του Flat Track ωστόσο αφορά στη θέση οδήγησης, στην οποία έχει αλλάξει το τρίγωνο σέλα-μαρσπιέ-τιμόνι, φιλοξενώντας ακόμη πιο άνετα ψηλούς αναβάτες άνω των 185 cm ύψους.

Παράλληλα, μια ακόμη σημαντική αλλαγή συνιστά η χρήση μπροστινού τροχού 19 ιντσών – προσθέτοντας μια τρίτη εναλλακτική μετά το βασικό HPS που φορά 18άρη τροχό και το Pagani1948 με τον 17-ιντσο μπροστινό τροχό.

Ακόμη ξεχωρίζει το ζεύγος τελικών στην εξάτμιση που βγαίνουν κάτω από την ουρά, ενώ η σέλα παραμένει διπλή κρύβοντας τον χώρο του συνεπιβάτη κάτω από πλαστικό κάλυμμα.

Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη από την 1η Σεπτεμβρίου στην Ιταλία, στο εικονιζόμενο κίτρινο-λευκό χρώμα και σε κόκκινο-λευκό.

Δείτε το νέο FB Mondial Flat Track στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT