.
Κατηγορία Mondial
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 12:48

FB Mondial Flat Track 125 – Έρχεται τον Σεπτέμβριο η νέα έκδοση

Βασισμένη στο HPS 125, η έκδοση Flat Track φέρνει κάτι παραπάνω από τις εμφανισιακές αλλαγές που πιάνει το μάτι.

Η σειρά των HPS125 Hipster έχει χτιστεί πάνω στον μονοκύλινδρο κινητήρα του ομίλου Piaggio που γνωρίζουμε καλά από τις ανάλογες μοτοσυκλέτες της Aprilia, σε συνδυασμό με ένα ξεχωριστό πακέτο πλαισίου-αναρτήσεων και σχεδίαση που αναδεικνύει τον χαρακτήρα και την ιστορία της FB Mondial.

Η νέα έκδοση Flat Track διατηρεί την ίδια κινητήρια μονάδα, εναρμονισμένη με τις προδιαγραφές Euro 5 και η οποία δύσκολα θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά μιας και προορίζεται για μια κατηγορία διπλωμάτων που υποχρεωτικά έχει ως ταβάνι απόδοσης τους 15 hp.

Παρόλα αυτά η ιταλική εταιρεία μας ενημερώνει πως η προσαρμογή στις προδιαγραφές εκπομπών καυσαερίων σε συνεργασία με τη Dell' Orto έχει ως αποτέλεσμα την τόνωση των χαμηλομεσαίων στροφών λειτουργίας του κινητήρα.

Η σημαντικότερη διαφοροποίηση του Flat Track ωστόσο αφορά στη θέση οδήγησης, στην οποία έχει αλλάξει το τρίγωνο σέλα-μαρσπιέ-τιμόνι, φιλοξενώντας ακόμη πιο άνετα ψηλούς αναβάτες άνω των 185 cm ύψους.

Παράλληλα, μια ακόμη σημαντική αλλαγή συνιστά η χρήση μπροστινού τροχού 19 ιντσών – προσθέτοντας μια τρίτη εναλλακτική μετά το βασικό HPS που φορά 18άρη τροχό και το Pagani1948 με τον 17-ιντσο μπροστινό τροχό.

Ακόμη ξεχωρίζει το ζεύγος τελικών στην εξάτμιση που βγαίνουν κάτω από την ουρά, ενώ η σέλα παραμένει διπλή κρύβοντας τον χώρο του συνεπιβάτη κάτω από πλαστικό κάλυμμα.

Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη από την 1η Σεπτεμβρίου στην Ιταλία, στο εικονιζόμενο κίτρινο-λευκό χρώμα και σε κόκκινο-λευκό.

Δείτε το νέο FB Mondial Flat Track στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon