Κατηγορία MO2OR
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 12:14

MO2OR – Νέα εταιρία μοτοσυκλετών!

 

Από τον Steve Pritchard

 Μία νέα εταιρία μοτοσυκλετών κάνει την εμφάνισή της στο παγκόσμιο στερέωμα. Ονομάζεται Mo2or και πρόκειται για την τελευταία δουλειά του Βρετανού Steve Pritchard ο οποίος απ’ ότι δείχνουν τα σχέδια, στοχεύει σε μία σοβαρή προσπάθεια. Ο Pritchard έχει εργαστεί για πάνω από 8 χρόνια στο ψηφιακό marketing για εταιρίες αυτοκινήτων όπως η Mazda, Ford, Jaguar αλλά και για την Triumph.

Φιλόδοξα σχέδια

Τώρα δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την νέα αυτή πρόκληση, η οποία βασίζεται στον κόσμο που είναι απογοητευμένος από τις “κλασικού” σχεδιασμού μοτοσυκλέτες. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Pritchard συγκεντρώνει σχέδια μοτοσυκλετών από φοιτητές και σχεδιαστές στο site του, από τα οποία θα καταλήξει μέσω διαγωνισμού, για το μοντέλο που θα μπει στην παραγωγή. Ουσιαστικά, θέλει να ενσαρκώσει τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού σε μία μοτοσυκλέτα που θα είναι σχεδιασμένη από το ίδιο το κοινό.
Ο Steve Pritchard είναι πολύ φιλόδοξος: Θέλει να αναπτύξει ένα δίκτυο πωλήσεων μέσω franchise σε όλο τον κόσμο, και να δημιουργήσει ένα όνομα που θα εδραιωθεί παγκόσμια.

Με την προθεσμία κατάθεσης σχεδίων να έληξε στις 26 Αυγούστου, νικητής αναδείχθηκε ο Arnau Sanjuan με 4536 ψήφους για τον σχεδιασμό μίας cafe racer, το οποίο ήταν το πιο “σχεδιασμένο” μοντέλο. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Rahul Rathore με 4123 ψήφους και 3ος ο Riten Goyia με 2357, επίσης με σχέδια cafe racer μοτοσυκλετών. Έπειτα από ενάμιση μήνα διάρκεια και ενενήντα κατατεθειμένων σχεδίων, περιμένουμε να ακούσουμε και τις απόψεις των χορηγών που θα χρηματοδοτήσουν την νέα αυτή εταιρία ώστε να δούμε το επόμενο της βήμα.

Φωτογραφίες


ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube