.
Κατηγορία Loncin
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 12:33

Loncin: LX300-6C, νέο naked μοντέλο

Σύγχρονο “γυμνό”, με ρετρό πινελιές

Tα τελευταία δύο χρόνια η Loncin έχει “πάρει φωτιά”,  ετοιμάζοντας και παρουσιάζοντας πολλά νέα μοντέλα (500άρια, DS8, HR7). Ένα από αυτά ήταν και το GP300, μια όμορφη sport μοτοσυκλέτα, που αποκαλύφθηκε την άνοιξη.

Σε αυτές τις βάσεις “πατάει” και το νέο μοντέλο LX300-6C, χωρίς όμως να είναι η naked έκδοση του GP300, αφού τον ρόλο αυτό τον έχει αναλάβει ένα άλλο μοντέλο, το LX300-6 χωρίς C στο τέλος…). Το LX300-6C (με C στο τέλος…), φαίνεται πως μοιράζεται πολλά στοιχεία με τα δύο προαναφερθέντα μοντέλα αλλά διαχωρίζεται από αυτά σε ότι αφορά στην εμφάνιση, ακολουθώντας ένα πιο μυώδες και ρετρό ύφος.  

Loncin LX300 6C

Η Loncin φαίνεται πως έχει ασχοληθεί αρκετά με την σχεδίαση, με το αποτέλεσμα να είναι όμορφο και προσεγμένο, έχοντας βέβαια “δανειστεί” γραμμές από διάφορα άλλα naked μοντέλα… Εμείς βλέπουμε λίγο Yamaha XSR700 και λίγο Honda CB300R στην μοτοσυκλέτα, σε βαθμό “έμπνευσης” βέβαια και όχι “αντιγραφής”.  Παρθενογένεση δεν υπάρχει πουθενά άλλωστε.

Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, όποτε αρκούμαστε (με επιφύλαξη) στις λιγοστές πληροφορίες που έχουμε για το GP300, δηλαδή τετράχρονος, υγρόψυκτος, και χωρητικότητας 292,4 κ.εκ. κινητήρας, με  ονομαστική απόδοση 29 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 12:33

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon