.
Κατηγορία Loncin
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 16:38

EICMA 2023 – Η Voge/Loncin έδειξε την νέα γκάμα ATV

Με την δημιουργία μιας νέας υπομάρκας και γκάμα από τα 300 έως και τα 1.000 κυβικά.

Στα πλαίσια της EICMA, η Loncin, η «πατρική» εταιρεία των μοτοσυκλετών Voge και μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες οχημάτων παγκοσμίως, παρουσίασε την νέα γκάμα-υπομάρκα ATV οχημάτων, την Loncin X.

Μέσα από το νέο σήμα, η εταιρεία κατασκευάζει ATV οχήματα, από 300 έως και 1.000 κυβικά, με ισχείς από 22,8 μέχρι 99,2 ίππους, για όλες τις ανάγκες και τις δουλειές εκτός δρόμου. Στην έκθεση, μεταξύ άλλων, είδαμε και την έκδοση «Mud Edition» της XWolf 700, ειδικά τροποποιημέμνη για οδήγηση σε ακραίες συνθήκες λάσπης, όπως επίσης και το εντυπωσιακό «θηρίο» 1.000 κυβικών, το XWolf 1000.

Περιμένουμε, εν καιρώ, περισσότερα για τυχόν άφιξη των νέων μοντέλων και στην χώρα μας, αλλά και την τιμή τους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 16:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon