.
Κατηγορία Kymco
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 13:15

EICMA - KYMCO CV3: Στην παραγωγή το 2020!

Το concept CV3, το τρίτροχο δηλαδή scooter που είχε παρουσιάσει η KYMCO στο Μιλάνο, το 2017, επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στο ίδιο μέρος και είναι έτοιμο για παραγωγή!

Αυτό που παρουσίασε η KYMCO στην EICMA φέτος, είναι η οριστικοποιημένη μορφή του μοντέλου παραγωγής, το οποίο, θα λανσαριστεί στις αγορές μέσα στο 2020, χωρίς δίνονται πιο συγκεκριμένες χρονικά πληροφορίες.

To CV3 θα βασίζεται στo ΑΚ550, χρησιμοποιώντας τον κινητήρα και μέρη αυτού, διαφοροποιούμενο βέβαια ριζικά στο μπροστινό μέρος, όπου και θα υπάρχει ο μηχανισμός κλίσεων και διεύθυνσης των τροχών, ο οποίος θα φέρει και σύστημα “κλειδώματος” του κατά τις στάσεις.

Με βάση αυτό και όπως έχουν τα πράγματα στην αγορά, το CV3 θα είναι το ισχυρότερο από τα τρίτροχα scooter με απόδοση 50+ ίππων και το μοναδικό με δικύλινδρο κινητήρα.

Από το πρωτότυπο μεταφέρεται επίσης και το σύστημα Multi-Fit, όπου σε ειδικές υποδοχές στο πίσω μέρος του scooter, “κουμπώνουν” εύκολα διάφορα αξεσουάρ, όπως top case, πλαϊνές βαλίτσες και σέλα συνεπιβάτη.

ezgif.com optimize 2

Στο πρωτότυπο είχαμε δει ακόμα και παιδικό καθισματάκι αλλά και σκέπαστρο ως διαθέσιμες επιλογές του Multi-Fit συστήματος αλλά κατά πως φαίνεται, σε πρώτη φάση τα εναλλάξιμα αξεσουάρ θα περιοριστούν σε πλαϊνές βαλίτσες, top case και πίσω σέλα.

kymco cv3 eicma 4

Eντυπωσιακός φαίνεται και ο πίνακας οργάνων, μια μεγάλη σε μέγεθος έγχρωμη TFT οθόνη, με εγκατεστημένο το σύστημα συνδεσιμότητας της KYMCO, Noodoe. Από τις ενδείξεις σε αυτή, “προδίονται” ορισμένες πληροφορίες για τον εξοπλισμό του CV3 που θα περιλαμβάνει riding modes, cruise control και θερμαινόμενα grip.

kymco cv3 eicma 1

Τέλος, διακρίνεται ξεκάθαρα σε μια φωτογραφία και το ποδόφρενο στην ποδιά, οποτε είναι πολύ πιθανό -και θα ήταν μεγάλο "φάουλ" αν δεν - το CV3 να έχει μεατρόχιο τέτοιο που να επιτρέπεται στην Ευρώπη, η οδήγηση του με δίπλωμα αυτοκινήτου (Β κατηγορίας). 

Ακολουθεί, gallery φωτογραφιών: 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 18:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΕΙCMA – KYMCO RevoNΕΧ EICMA - KYMCO i-One e-scooter »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon