.
Κατηγορία Kymco
Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 20:00

Η Kymco φέρνει το Noodoe στον λαό με το GSense 125

 

Το σύστημα πολυμέσων της Kymco επεκτείνεται και σε πιο προσιτά σκούτερ

 

Δεν έχουν περάσει καλά-καλά δυο χρόνια πριν την παρουσίαση της πλατφόρμας πολυμέσων Noodoe, κάνοντας το ντεμπούτο της με το κορυφαίο ΑΚ550 και να που η Kymco κάνει αυτό που περιμέναμε: πλέον η ηλεκτρονική διασύνδεση σκούτερ και έξυπνων συσκευών Noodoe κάνει την εμφάνισή της στο νέο GSense 125, ένα απλό και οικονομικό σκουτεράκι.

Το GSense κινείται από τον ίδιο κινητήρα που γνωρίζουμε το Like 125i, δηλαδή τον αερόψυκτο SR25KA (ή KC στην έκδοση με Noodoe) με απόδοση των 10 ίππων για ένα βάρος που στην Ταϊβάν ανακοινώνεται στα 114 κιλά άδειο.

Κατά βάση πρόκειται για ένα τυπικό 125άρι σκούτερ με εξοπλισμό που περιλαμβάνει LED φώτα, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και παροχή φόρτισης USB 5V στον κεντρικό διακόπτη, το οποίο θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις που διαφέρουν μόνο στην ύπαρξη του Noodoe.

Gsense125 04

Η βασική έκδοση λοιπόν φορά μια τυπική LCD οθόνη δίπλα στο αναλογικός στροφόμετρο, ενώ η προσθήκη του Noodoe γίνεται μέσω μιας έγχρωμης στρογγυλής οθόνης δίπλα σε μια LCD που πλέον περιλαμβάνει πληροφορίες όπως ταχύμετρο και στάθμη καυσίμου. Στην κεντρική οθόνη ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει είτε να δει μια ψηφιακή απεικόνιση στροφόμετρου, αλλά και να επενδύσει το υπόβαθρο με φωτογραφίες δικές του και να συνδέσει το πρόγραμμα πλοήγησης κατευθείαν από τον κινητό του.

Περί τιμής και ενδεχόμενης εξαγωγής του προς τα μέρη μας δε γνωρίζουμε ακόμη, τουλάχιστον όχι όσο μας επιτρέπουν οι γνώσεις μας στα γραπτά κινέζικα να καταλάβουμε από το Ταϊβανέζικο σάιτ της μητρικής Kymco. Είναι σαφές, ωστόσο, πως η διάδοση τέτοιων απλών multimedia συστημάτων που θα επιτρέπουν αλληλεπίδραση έξυπνων συσκευών (όπως τηλέφωνο, ταμπλέτες κλπ) με το σκούτερ ή μοτοσυκλέτα μας τείνει να τα καταστήσει κοινό τόπο.

Υπ’ αυτή την έννοια, η εφαρμογή του σε ένα αναμφίβολα οικονομικό μοντέλο συνιστά μια είδηση-προπομπό όσον αφορά στα σκούτερ που θα δούμε τα ερχόμενα χρόνια.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 21:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KYMCO People S 125/150 2018: Όλα από την αρχή Kymco G-Dink 300i ABS Euro 4 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon