.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 15:17

KTM 200 Duke 2017 – Spy pics

 

“Διέρρευσαν” φωτό και για το 200άρι μοντέλο

 

Είδαμε φωτογραφία για το 390, είδαμε φωτογραφία για το 125 και τώρα ήρθε η ώρα για φωτογραφίες του 200ριού Duke, του Δούκα που τοποθετείται δηλαδή μεταξύ του μικρού και του… μεγάλου μικρού αδερφού του.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε έκαναν την εμφάνισή τους στην ινδική ιστοσελίδα overdrive.in. Αυτές λοιπόν οι φωτογραφίες δεν δείχνουν απλά τη μοτοσικλέτα από μακριά, ή από κοντά χωρίς αναβάτη. Βλέπουμε λοιπόν και λεπτομέρειες με τη μοτοσικλέτα να βρίσκεται σε κίνηση, με τους αναβάτες εξέλιξης της ΚΤΜ να εμφανίζονται πολύ πρόθυμοι να ποζάρουν για τους παπαράτσι φωτογράφους.

KTM 200 duke 2017 spy 2

Παρά την κακή ποιότητα της κάμερας, (μάλλον από κινητό) μπορούμε να δούμε αυτές τις λεπτομέρειες αν και η μοτοσικλέτα είναι βαμμένη έτσι ώστε οι γραμμές της να διακρίνονται δύσκολα. Τα πλαϊνά πλαστικά είναι εντελώς διαφορετικά από το σημερινό μικρό Duke ενώ το ίδιο ισχύει και για το υποπλαίσιο το οποίο είναι ολοκαίνουριο και βγαίνει έξω από τα πλαστικά της ουράς στα πλάγια, πίσω από τη σέλα του αναβάτη.

KTM 200 duke 2017 spy 1

Ο κεντρικός διακόπτης έχει μεταφερθεί από τα όργανα στο εμπρός μέρος του ρεζερβουάρ, ενώ νέα μοιάζει να είναι η μανέτα και η τρόμπα του εμπρός φρένου. Τέλος νέο είναι και το τελικό της εξάτμισης που βγαίνει κανονικά στα δεξιά της μοτοσικλέτας και όχι κάτω από μοτέρ, όπως είναι σήμερα.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 15:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon