.
Κατηγορία KTM
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 17:42

KTM 1090 & 1290 Adventure R - Δύο "άντε γεια" επίσημα βίντεο

 

Θεούλη μου... τι πλάνα, τι ικανότητες, τι μοτοσυκλέτες

 

Αυτά δεν είναι δυο απλά βίντεο. Αυτά είναι πραγματικά αριστουργήματα! Δείτε την επίσημη promo ταινία της ΚΤΜ για τα 1090 & 1290 Adventure R του 2017 (κι ένα 2ο βίντεο για το πώς γυρίστηκε), ανατριχιάστε και φωνάξτε από ενθουσιασμό. Ελεύθερα. Εμείς δεν σας παρεξηγούμε, το κάναμε ήδη.

Για τη σημερινή σας τρισμέγιστη πορτοκαλί περιπέτειεα, οι ξεναγοί σας θα είναι οι Adam Riemann & Paul Bolton. Δυο ιερά τέρατα της εκτός δρόμου οδήγησης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Μαζί, οδηγούν σε αδιανόητα τοπία στο Μαρόκο, αναδεικνύοντας τις Extreme Off-Road δυνατότητες των δύο KTM Adventure R με τον ιδανικότερο τρόπο.

Δείτε το επίσημο βίντεο, αλλά κρατήστε χώρο για το επιδόρπιο, που είναι το "Making of" βίντεο που σας παραθέτουμε στη συνέχεια -πιστέψτε μας, αξίζει τον κόπο.

Απολαύστε.

Μετά από το παραπάνω βίντεο, σειρά έχει το βίντεο από τα γυρίσματα του promo. Εξίσου θεαματικό, ολοκληρώνει το πρώτο, με λεπτομέρειες για το πώς γυρίστηκαν τα υπέροχα πλάνα του, και με παραλειπόμενα.

Και μιας και είμαστε στο θέμα, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στις ΕΠΙΚΕΣ φωτογραφίες από τα γυρίσματα που ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ στο site της ΚΤΜ.

ktm adv video3

Από τις καλύτερες Adventure φωτό που έχουμε δει ποτέ. Δείτε ΕΔΩ τις φωτό της MCH Photos. -> https://www.facebook.com/mchphoto.cz/photos/?tab=album&album_id=1312907482086738

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 20:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon