.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 10:15

KTM EXC 2017! - Κατασκοπευτικές φωτογραφίες

 

Συμμετείχε στο Romaniacs

 

 

Στο RedBull Romaniacs συμμετείχε μία διαφορετική δίχρονη KTM EXC, με αναβάτη τον αυστριακό Lars Enockl. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο enduro21 και τράβηξε ο Barac Ovidiu, απεικονίζουν μία enduro δίχρονη ΚΤΜ βασισμένη πάνω στα motocross SX μοντέλα του 2016, η οποία θα μπορούσε να είναι το επόμενο μοντέλο, του 2017. Με τις εξελίξεις να τρέχουν γρήγορα, αλά και τα μοντέλα 2016 να έχουν ήδη παρουσιαστεί, φαίνεται πως η KTM δουλεύει πάνω στα νέα μοντέλα τα οποία ως είθισται χρησιμοποιούν τις αλλαγές των motocross - και για φέτος ήταν πολλές.

Φαίνεται ότι υπάρχει νέο πλαίσιο, νέος κινητήρας με επανασχεδιασμένα κάρτερ που πλέον περιλαμβάνουν και την μίζα - όπως στα Gas Gas, με την μίζα να παραμένει, αλλά και νέα περιφερειακά, στα πλαίσια των τετράχρονων motocross του 2016.

Ο ψεκασμός δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη σε αυτό το μοντέλο, όπως ακουγόταν ότι θα έκανε η KTM, αλλά μία ματιά αποδεικνύει ότι το καρμπυρατέρ της Mikuni έχει αντικατασταθεί από ένα της Keihin. 
Το ρεζερβουάρ που χρησιμοποίησε ο Enock ήταν μαύρο και μικρής χωρητικότητας για τον πρόλογο του Romaniacs, αλλά ακούγεται ότι μετά το αντικατέστησε με μεγαλύτερο.
Άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν σχετικά, και θα πρέπει να περιμένουμε τους επόμενους μήνες για περισσότερες ''κατασκοπευτικές'' φωτογραφίες ή για κάποια επίσημη θέση της εταιρίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 10:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon