.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 15:42

Νέα KTM Duke 2024 – Spy pics από δοκιμές στο δρόμο

H KTM δεν σταματά να εξελίσσει νέες μοτοσυκλέτες, αλλά και να τις δοκιμάζει στο δρόμο – δίνοντας και… δόλωμα στους «κατάσκοπους» με τις φωτογραφικές μηχανές.

Αν έχει δείξει κάτι η KTM τα τελευταία χρόνια, είναι μια συνεχόμενη ροή νέων μοντέλων, αλλά και την διατήρηση της επικαιρότητας γύρω από αυτά με προσεγμένη τακτική επικοινωνίας, επίσημα ή μη. Αυτή την φορά, η νέα είδηση έρχεται από την Ισπανία, όπου και εντοπίστηκε ξανά ένα νέο KTM Duke μικρού κυβισμού, να δοκιμάζεται.

Οι εικόνες έφτασαν και στο ιταλικό Motociclismo και αποκαλύπτουν ότι η KTM ίσως έχει αρκετές αλλαγές στα πλάνα της, για τα μικρότερα 125 και 390 Duke –καθώς δεν είναι δυνατόν να εξάγεις ασφαλές συμπέρασμα, αν η μοτοσυκλέτα που φωτογραφήθηκε είναι αυτή των 125 ή των 390 κυβικών. Στις εικόνες διακρίνεται η χρήση ενός εντελώς νέου υποπλαισίου, αλλά και ψαλιδιού –προσέξτε ένα νέο κομμάτι ενίσχυσης καμπύλου σχήματος που διακρίνεται στην αλουμινένια κατασκευή.  Ακόμα, διαφορετική αναμένεται και η εμφάνιση του μοντέλου, αφού διακρίνονται νέα πλαστικά κομμάτια και νέο φωτιστικό σώμα εμπρός, μεταξύ άλλων.

Κατά την προσφιλή τακτική της KTM τα τελευταία χρόνια, δεν αποκλείεται οι αλλαγές να αφορούν και τα δύο μοντέλα, δηλαδή τα 125 και 390 Duke, ωστόσο μιλάμε μάλλον για το 2024. Άλλωστε, όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία έχει πλέον εγκαταλείψει την πλατφόρμα των 490 κυβικών, οπότε η προσοχή στρέφεται σε αυτά που έχουμε ήδη. Μένει ωστόσο να μάθουμε, αν και τα κυβικά θα μείνουν τα ίδια στα μονοκύλινδρα Duke, γιατί μέχρι τουλάχιστον να πάρουμε κάποια πιο επίσημη πληροφορία… όλα παίζουν!

Πηγή: Motociclismo.it 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 15:48

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon