.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 21:01

KTM 1290 Super Adventure R 2023 – Αναβαθμίσεις στο ρυθμό της έκδοσης «S»

Ομοίως με την κορυφαία έκδοση του για το δρόμο, έτσι και για το χώμα το 1290 Super Adventure R αφήνει τις μεγάλες αλλαγές για το μέλλον.

Έτσι, και πάλι κινητήρας είναι ο συνήθης ύποπτος LC8 με τους 160 ίππους και τα 138Nm ροπής, πάντα σε συμμόρφωση με τους Euro5 κανονισμούς και τα διαστήματα του service του στις 15.000 χλμ. Όπως παραμένει και το από το 2021 επανασχεδιασμένο, ελαφρύτερο πλαίσιο από χρωμο-μολυβδαίνιο.

Στα δυνατά χαρτιά επίσης παραμένουν οι αναρτήσεις XPLOR της WP, οι ακτινωτοί τροχοί των 21’’ και 18’’ με τα ελαστικά ΑΧ41 της Bridgestone.

Για το 2023 έρχεται νέος λευκός χρωματισμός με μπλε και πορτοκαλί γραφικά, καθώς και νέες προβολές της πλοήγησης οι οποίες έχουν περισσότερες επιλογές ενώ υποστηρίζουν πλέον τις οδηγίες με τη μορφή Turn-by-Turn+.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 21:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon